Ελένη Χατζίδου: Φωτογραφίζει το κορμί της 5 μέρες μετά τη γέννα και αποκαλύπτει γιατί γέννησε πρόωρα
Showbiz

Ελένη Χατζίδου: Φωτογραφίζει το κορμί της 5 μέρες μετά τη γέννα και αποκαλύπτει γιατί γέννησε πρόωρα

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου απολαμβάνουν τις πρώτες μαγικές στιγμές με την κόρη τους η οποία ήρθε πρόωρα -κατά δύο εβδομάδες- στον κόσμο. 

Η τραγουδίστρια, παραδέχεται πως έχει πολλή ενέργεια, παρά το γεγονός ότι είναι λεχώνα και μάλιστα πολύ πρόσφατα ενώ μίλησε και για το μωράκι της αποκαλύπτοντας σε ποιον μοιάζει.

Το ζευγάρι ευτυχισμένο κατά την έξοδό του από το μαιευτήριο.

Σε ανάρτησή της στο instagram, η Ελένη Χατζίδου μίλησε για την περίοδο της λοχείας όπως τη βιώνει και φωτογραφήθηκε με την κοιλίτσα της που συνεχίζει να είναι φουσκωμένη.

“Κάπως έτσι είναι η λεχώνες 5 ημερών! Η αλήθεια είναι πως πίστευα ότι η κοιλιά εξαφανίζεται δια μαγείας Χαχα🤷🏽‍♀️😬 Είμαι πολύ πολύ χαρούμενη,δεν έχω καταλάβει κούραση καθόλου ειλικρινά(γι αυτό με βλέπετε κ τόσο ενεργή στα social),ο θηλασμός είναι ένα απ τα πιο δύσκολα κομμάτια αλλά συνηθίζεται κ όταν τα καταφέρνω νιώθω υπέροχα☺️ Στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς στις απανταχού λεχώνες✌🏼” έγραψε στη λεζάντα της εν λόγω φωτογραφίας.

Το ζευγάρι είναι τρισευτυχισμένο.

Όσο για τους λόγους που γέννησε νωρίτερα, η ίδια μίλησε στη Real και αποκάλυψε όλα τα συναισθήματα που την πλημμυρίζουν αλλά και την εμπειρία που είχε με τη γέννα:

«Δεν συγκρίνεται με τίποτα αυτή η στιγμή! Το μωράκι είναι πανέμορφο γεννήθηκε στις 12:15 τα ξημερώματα της Δευτέρας με φυσιολογικό τοκετό και είναι πολύ ήσυχο! Ζυγίζει 3.170 γραμμάρια και μοιάζει στον μπαμπά της!

Γεννήσαμε δυο εβδομάδες νωρίτερα, δεν συνηθίζεται για πρώτο παιδάκι, οι περισσότερες γεννούν μετά την καθορισμένη ημερομηνία, αλλά ίσως επειδή έκανα την ίδια ημέρα το baby shower κουράστηκα και μπορεί να έπαιξε τον ρόλο του και αυτό! Το βράδυ που τελείωσε το πάρτι με πιάσανε οι πόνοι.

Όλες οι φίλες μου, μου έλεγαν τι κουράγιο είναι αυτό που έχω και πώς κάνω το πάρτι στον μήνα μου και να τα αποτελέσματα… Αλλά ευτυχώς πήγαν όλα καλά είχα τον γιατρό μου συνέχεια στο πλευρό μου»…

Δείτε στην gallery φωτογραφίες του ζευγαριού κατά την έξοδό του από το μαιευτήριο, το παιδικό δωμάτιο που ετοίμασε για την κόρη του αλλά και τη φωτογραφία που ανέβασε με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα τώρα που είναι λεχώνα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved