Ο Σάκης Τανιμανίδης πάντρεψε τον αδελφό του Παναγιώτη (photos+videos)
Showbiz

Ο Σάκης Τανιμανίδης πάντρεψε τον αδελφό του Παναγιώτη (photos+videos)

Ο Σάκης Τανιμανίδης βρέθηκε στη γενέτειρά του μαζί με τη σύζυγό του Χριστίνα Μπόμπα για τον γάμο του αδελφού του Παναγιώτη

Ο Παναγιώτης Τανιμανίδης παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Βούλα Αδαμοπούλου σε μία σεμνή τελετή ενώ ακολούθησε και δεξίωση για τους συγγενείς και τους φίλους του ζευγαριού.

Φυσικά, ο αδελφός του Σάκης και η σύζυγός του Χριστίνα η οποία έλαμπε μέσα στο απλό μάξι κόκκινο φόρεμα που φορούσε, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από μία τόσο ευτυχισμένη στιγμή του Παναγιώτη Τανιμανίδη ο οποίος είναι γυναικολόγος.

Μάλιστα, τον είχαμε γνωρίσει μέσα από το World Party πριν από μερικά χρόνια τηλεοπτικά, όταν βρισκόταν σε αφρικανική χώρα ασκώντας λειτούργημα ως γυναικολόγος.

Ο Παναγιώτης Τανιμανίδης, τρισευτυχισμένος στην πιο όμορφη ημέρα της ζωής του, ανέβασε βίντεο από τις όμορφες στιγμές που βίωνε ενώ ντυνόταν γαμπρός. Μάλιστα, ο μικρότερος αδελφός του, ο Σάκης του φόρεσε το παπιγιόν για να φύγει αμέσως μετά για την εκκλησία και να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου με την εκλεκτή της καρδιάς του. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες και βίντεο.

Φυσικά δεν έλειψαν και οι παραδοσιακοί ποντιακοί χοροί με τον Σάκη να τους... σέρνει πρώτος. Δείτε στα παρακάτω βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved