Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Συγκινεί η Αρβανιτάκη με το «αντίο» της: «Από σήμερα είμαστε όλοι πιο φτωχοί»
Showbiz

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Συγκινεί η Αρβανιτάκη με το «αντίο» της: «Από σήμερα είμαστε όλοι πιο φτωχοί»

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Ένας, ένας, όλοι οι φίλοι του, οι άνθρωποι που συνεργάστηκαν μαζί του και τον γνώρισαν καλύτερα από τον απλό κόσμο, τον αποχαιρετούν με τον δικό τους τρόπο. 

Ανάμεσά τους και η Ελευθερία Αρβανιτάκη η οποία θέλησε να πει "αντίο" στον καλό της φίλο και άλλοτε συνεργάτη της μέσα από την προσωπική της σελίδα στο instagram.

Η ερμηνεύτρια ανέβασε μία κοινή τους φωτογραφία από το παρελθόν και έγραψε στη λεζάντα: «Τεράστιο σοκ!....τι να πω.. Λαυρέντη μου έφυγες και αφήνεις πίσω σου ένα μεγάλο κενό και ως δημιουργός και ως φίλος...η συγκίνησή μου είναι μεγάλη... είδα πριν λίγο αποσπάσματα από την συνεργασία μας στο Vox το 2002 και θυμήθηκα πάλι την ευθύτητά σου, την αγάπη σου για την μουσική και την γενναιοδωρία των αισθημάτων σου....από σήμερα είμαστε όλοι πιο φτωχοί....θα σε έχω πάντα στην καρδιά μου...».

Οι δυο τους υπήρξαν φίλοι για πολλά χρόνια καθώς υπηρετούσαν το ίδιο είδος μουσικής και είχαν το ίδιο πάθος. Όπως τόνισε στο μήνυμά της η Ελευθερία Αρβανιτάκη ο κόσμος είναι φτωχότερος από τη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση του ξαφνικού θανάτου του καλλιτέχνη ο οποίος έπαθε καρδιακή προσβολή στο σπίτι του στον Βόλο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved