Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Σπαράζει ο Διονύσης Σαββόπουλος: «Αιωνίως παρούσα η φωνή σου» (Photos)
Showbiz

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Σπαράζει ο Διονύσης Σαββόπουλος: «Αιωνίως παρούσα η φωνή σου» (Photos)

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Σπαρακτικά είναι τα λόγια του Διονύση Σαββόπουλου!

Με μια ανατριχιαστική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Διονύσης Σαββόπουλος «αποχαιρετά» τον συνοδοιπόρο και καλό του φίλο, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Ο τραγουδοποιός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών τα ξημερώματα της Δευτέρας (9-09), έπειτα από καρδιακό επεισόδιο.

Ο Διονύσης Σαββόπουλος γράφει το ύστατο χαίρε και συγκλονίζει:

«Γεια σου ρε Λαυρέντη! Συνθέτη εσύ μεγάλων επιτυχιών, τραγουδιστή με φωνή όχι ωραία αλλά πολύ γοητευτική και εντελώς δική σου. Παίξαμε πολλές νύχτες μαζί, εσύ και εγώ.


Εσύ άλλοτε σαν μουτρωμένο παιδί και άλλοτε σαν καλόκαρδος καπετάνιος με πλούσιο γέλιο. Οι χαρισματικοί και ευαίσθητοι άνθρωποι σαν και εσένα είναι κατά βάθος ντροπαλοί και όταν τολμήσουν πια, να βγουν έξω και να τα πουν –αισθήματα, σκέψεις, γρατσουνιές- είναι σαν να χάνουν το έδαφος κάτω απ΄τα πόδια τους και τότε πάνε να ακουμπήσουν σε κάτι που μοιάζει με θυμό και άλλοτε με ξεγνοιασιά.


Τέλος πάντων. Αιωνίως παρούσα η φωνή σου ρε Λαυρέντη, γιατί είναι αληθινή, περήφανη και ελεύθερη. Ζωή σε εσάς Ελένη, Μαρία Κλάρα, Σωκράτη και σε εσάς καλοί μου ομότεχνοι, διότι χάσαμε έναν διακεκριμένο συνάδελφο, έναν αγαπημένο. Γλυκό φθινοπωράκι σου εύχομαι Λαυρέντη μου και σε χαιρετώ».

Η κηδεία του τραγουδοποιού θα γίνει την Τετάρτη 11 Σεπτέμβριου στο Κοιμητήριο Ζωγράφου, όπως ανακοίνωσε η οικογένειά του στο Facebook.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved