Δούκισσα Νομικού: Fit και... ετοιμόγεννη! (photos)
Showbiz

Δούκισσα Νομικού: Fit και... ετοιμόγεννη! (photos)

Στην τελική ευθεία πριν φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, το κοριτσάκι της, είναι η Δούκισσα Νομικού η οποία πλέον μετράει... ώρες! 

Η όμορφη παρουσιάστρια έχει μπει στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της και ήδη έκανε και το baby shower το οποίο, σε αντίθεση με την πρώτη της εγκυμοσύνη στον μικρό Σάββα, τον γιο της, που ήταν όλα σιέλ, ήταν ένα ροζ... όνειρο!

Φυσικά, η ευτυχισμένη μανούλα περιμένει πώς και πώς να κρατήσει μαζί με τον σύζυγό της Δημήτρη Θεοδωρίδη, στην αγκαλιά της, τη μικρούλα η οποία, όπως αποκάλυψε πρόσφατα μέσα από το instagram, θα ονομαστεί Αναστασία.

«Αναστασία 🌸
Σε περιμένουμε με χαρά και ανυπομονησία... Ειδικά η γιαγιά σου, η μαμά μου. Που θα ακούσει ξανά το όνομα της, το όνομα με το οποίο βαφτίστηκε... 💕» έγραψε στο instagram της η Δούκισσα Νομικού, ακόμα πιο ευτυχισμένη που το κοριτσάκι της θα πάρει το όνομα της μητέρας της την οποία και λατρεύει.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένη και ανυπόμονη ταυτό­χρονα. Δεν βλέπω την ώρα να γνωρίσω την κόρη μου, να τη γνωρίσει και ο Σάββας. Θέλω πάρα πολύ να δω πώς θα αντιδράσει, πώς θα την υπο­δεχτεί. Αυτή είναι η μόνη μου αγωνία σε αυτή την εγκυμοσύνη, η υποδοχή του νέου μέλους της οι­κογένειάς μας και η συνύπαρξή του με τον γιο μας», είχε δηλώσει πρόσφατα η 32χρονη παρουσιάστρια εκφράζοντας δημόσια την αγωνία της για τη μεγάλη... συνάντηση.

Σε ό,τι αφορά τώρα τα κιλά που έχει πάρει, η Δούκισσα έχει καταφέρει ακόμα και ετοιμόγεννη να έχει πάρει όσα κιλά πρέπει, ούτε γραμμάριο παραπάνω. Όπως ακριβώς είχε κάνει και στην πρώτη της εγκυμοσύνη στον μικρό Σάββα για την οποία είχε αποκαλύψει πως είχε πάρει μόνο 10 κιλά. Μάλιστα, σε μία πρόσφατη φωτογραφία της με μαγιό που ανέβασε στο Instagram, η Αθηνά Οικονομάκου είχε σχολιάσει: «Μα πώς γίνεται αυτό; Οσα κιλά έχεις πάρει εσύ στις δύο εγκυμοσύνες εγώ τα πήρα στη μία. Κουκλάρα!».

Για του λόγου το αληθές, δείτε στην παρακάτω gallery φωτογραφίες που αναρτά στο instagram:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved