Ο άγνωστος αρραβωνιαστικός της Ελένης Μενεγάκη αποκαλύπτει γιατί χώρισαν λίγο πριν τον γάμο (photos)
Showbiz

Ο άγνωστος αρραβωνιαστικός της Ελένης Μενεγάκη αποκαλύπτει γιατί χώρισαν λίγο πριν τον γάμο (photos)

Υπήρξαν για αρκετό καιρό ζευγάρι και μάλιστα είχαν αρραβωνιαστεί. Όμως, οι συνθήκες δεν ήταν οι κατάλληλες και λίγο πριν τον γάμο τους, ήρθε ο χωρισμός! 

Ο λόγος για την Ελένη Μενεγάκη και τον τότε σύντροφό της (στα μέσα της δεκαετίας του '90) Δημήτρη Βήχο, καρδιοχειρουργό στο επάγγελμα.

Ο ίδιος, είκοσι -και βάλε- χρόνια λύνει τη σιωπή του και μιλάει για τη σχέση του με την όμορφη παρουσιάστρια αλλά και το πώς έφτασαν να δώσουν τέλος σε έναν δυνατό έρωτα.

«Εχω καλές αναμνήσεις. Δεν έχω να πω κάτι κακό για την Ελένη» αποκάλυψε ο καρδιοχειρουργός στο Like.

Ο ίδιος συνέχισε εξηγώντας τους λόγους που ακυρώθηκε ο γάμος του με την όμροφη παρουσιάστρια:«Ηταν λίγο περίεργα τα πράγματα τότε. Τελικά δεν ήμουν έτοιμος ούτε εγώ για γάμο ούτε η Ελένη. Ήταν στο πέταγμά της τότε, στο ξεκίνημα της καριέρας της. Μετά μπήκε στον Ant1 και τα πράγματα άλλαξαν ακόμα περισσότερο.

Η Ελένη προτίμησε άλλα πράγματα και κάποιον άλλο κύριο, πιο γοητευτικός από εμένα (γέλια). Κάπως έτσι τελείωσε. Ο έρωτας και η αγάπη η μεγάλη έληξαν για εμάς άδοξα λόγω γεγονότων και από τη δική μου τη μεριά τότε. Όπως και η Ελένη άρχισε τότε να καριερίζει, έτσι και εγώ άρχιζα την καρδιοχειρουργική, ήμουν στην περίοδο που έχτιζα την καριέρα μου».

Δείτε παρακάτω φωτογραφία τους όταν ακόμα ήταν μαζί και ευτυχισμένοι:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved