Κ. Κομμάτα: Η συνεργασία με τη Μενεγάκη και η ζωή με τον Γιώργο Σαμαρά (photos)
Showbiz

Κ. Κομμάτα: Η συνεργασία με τη Μενεγάκη και η ζωή με τον Γιώργο Σαμαρά (photos)

Η Κωνσταντίνα Κομμάτα με αφορμή την επιστροφή της στο θέατρο με το έργο «Μάμα Ρόζα», μίλησε και για τη ζωή της στην Κρήτη στο πλευρό του Γιώργου Σαμαρά

Η όμορφη ηθοποιός, μίλησε επίσης και για το μεγαλύτερο μάθημα που έχει πάρει από τη ζωή της και για τη συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη.

Απάντησε επίσης στην ερώτηση αν θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον σύντροφό της, αλλά και στο πώς οι δυο τους αντιμετωπίζουν τη χιλιομετρική απόσταση, τώρα που εκείνη λόγω θεάτρου μένει στην Αθήνα.

Μια νέα πρόκληση ξεκινά φέτος για εσένα. Θα σε δούμε στο έργο «Μάμα Ρόζα» του Αντρέ Ρουσέν, στο θέατρο Αλίκη. Ποιος σου έκανε την πρόταση; Δέχτηκες αμέσως;

Ναι, και είμαι πολύ χαρούμενη και ενθουσιασμένη γι' αυτό! Με πήρε τηλέφωνο η Βίκυ Σταυρόπουλου, μου μίλησε για το έργο και για τους συντελεστές και πλέον τα υπόλοιπα ήταν τυπικά.

Ποιος είναι ο ρόλος που θα ερμηνεύσεις;

Ας το πιάσουμε από την αρχή. Το έργο διαδραματίζεται στην Κατάνια της Σικελίας τη δεκαετία του '50. Το θέμα αφορά την πρόσκαιρη σεξουαλική ανικανότητα του ωραίου Αντόνιο (Μαρίνος Κόνσολος), γιου της Ροζάρια Μανιάνο (της Μάμα Ρόζα, που υποδύεται η Βίκυ Σταυροπούλου), μιας μητέρας που προσπαθεί με όποιον τρόπο μπορεί να σώσει την τιμή του γιου της και της οικογένειάς της.

Η Μπάρμπαρα, λοιπόν, την οποία υποδύομαι εγώ, μέσα σε όλο αυτό το τραγικό αλλά συνάμα αστείο του πράγματος «προσπαθεί» να βοηθήσει με τον δικό της τρόπο. Τα υπόλοιπα σας προσκαλούμε να τα δείτε από κοντά καινά κλάψετε από τα γέλια στο θέατρο «Αλίκη».

Έχεις ήδη ξεκινήσει τις πρόβες. Ποιες είναι οι δυσκολίες που αντιμετωπίζεις;

Έχουμε ξεκινήσει εδώ και λίγες ημέρες, ναι! Είναι πολύ νωρίς ακόμα, οι δυσκολίες όμως είναι για να αντιμετωπίζονται. Έχουμε έναν υπέροχο σκηνοθέτη, τον Κώστα Τσιάνο, με τον οποίο δεν έχουμε να φοβόμαστε τίποτα.

Υπάρχει κάποιος συνεργάτης σου που σε βοηθά περισσότερο;

Είναι όλοι εκεί για όποιον το χρειαστεί. Είμαστε μια πολύ ωραία ομάδα!

Προτιμάς την τηλεόραση ή το θέατρο;

Το θέατρο είναι πιο γοητευτικό, γιατί είναι άλλο το εκτόπισμα. Υπάρχει διάδραση και αυτό είναι κάτι μοναδικό.

Οι συνεργασίες σου στις τηλεοπτικές σειρές που συμμετείχες ήταν εύκολες;

Δόξα τω θεώ, έχω να θυμάμαι τα καλύτερα γενικότερα από όλες τις συνεργασίες μου. Οι άνθρωποι που πλαισίωναν αυτές τις δουλειές ήταν όλοι τους ένας κι ένας. Ακούγεται κλισέ, όμως είναι αλήθεια και αισθάνομαι ιδιαίτερα τυχερή γι' αυτό.

Είσαι μια πολύ ωραία κοπέλα. Αντιμετώπισες κάποιου είδους ρατσισμό λόγω της εμφάνισης σου;

Να σου πω την αλήθεια, όχι, ή τουλάχιστον δεν έφτασε ποτέ κάτι τέτοιο σε εμένα. Δεν θέλω να σκέφτομαι καν έτσι. Καμία εμφάνιση δεν πρέπει να υπόκειται σε κανενός είδους ρατσισμό.

Υπήρχαν στιγμές που έπρεπε να αποδείξεις ότι δεν είσαι... ελέφαντας;

Όχι, δεν νομίζω ότι χρειάστηκε κάτι τέτοιο. Αυτό που έχει μέσα του ο καθένας πάντα θα είναι η πιο δυνατή εικόνα. Μην ξεχνάμε ότι στο πέρασμα του χρόνου όλα δοκιμάζονται. Είναι εύκολο να φτάσει κανείς να ξεγελάσει ακόμα και τον εαυτό του. Γιατί ό,τι επιθυμείς καμιά φορά το πιστεύεις κιόλας. Όμως τον χρόνο και τον κόσμο δεν τον ξεγελά κανείς.

Στο παρελθόν είχες ασχοληθεί και με την παρουσίαση. Σε είχαμε δει στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Είναι κάτι που σε ενδιαφέρει ακόμη;

Εάν με ρωτάς αν θα έκανα πάλι κάτι παρόμοιο, μπορώ να σου απαντήσω με σιγουριά πως όχι. Δεν είμαστε όλοι για όλα. Όσο καλή θέληση και να υπάρχει κάτι τέτοιο είναι αδύνατο.

Πώς κρατάς ισορροπία σε μια τόσο απαιτητική δουλειά και στην προσωπική σου ζωή;

Και τώρα θα πάω κόντρα στα προηγούμενα λεγόμενα μου και θα σου πω πως καλή θέληση να υπάρχει και βρίσκονται οι ισορροπίες και όλα (σ.σ.: γέλια)!

Πώς αντέδρασε ο σύντροφος σου στην πρόταση που σου έγινε; Είναι ένας άνθρωπος που σε στηρίζει;

Δεν θα μπορούσε περισσότερο. Κι αυτό το αισθάνθηκα από τη πρώτη στιγμή! Είναι πάντα δίπλα μου. Ό,τι με κάνει χαρούμενη εκείνον τον κάνει ακόμη πιο χαρούμενο, είπε στη RealLife.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved