Γιώργος Λιάγκας: H εξομολόγηση του on air για το διαζύγιό από τη Φαίη Σκορδά  (Video)
Showbiz

Γιώργος Λιάγκας: H εξομολόγηση του on air για το διαζύγιό από τη Φαίη Σκορδά (Video)

Ο Γιώργος Λιάγκας προέβη σε μία εξομολόγηση για το διαζύγιό του από τη Φαίη Σκορδά κατά τη διάρκεια της εκπομπής του «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα»!

Καλεσμένη ήταν η Θάλεια Ματίκα, που πρωταγωνιστεί στις «8 Λέξεις»! Η ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση της με τα παιδιά της: «Εδώ και έναν χρόνο ο γιος μου βλέπει τον Τάσο σαν τον ήρωα της ζωής του. Η κόρη μου είναι κολλημένη πάνω μου».

Κι όμως ο Λιάγκας μίλησε για το διαζύγιό του από τη Σκορδά!

Με αφορμή αυτές τις δηλώσεις της Θάλειας για τη σχέση της με τα παιδιά της, ο Γιώργος Λιάγκας δεν δίστασε να πει: «Αυτό που λες τώρα το βιώνω και εγώ πιο έντονα, γιατί είμαι μπαμπάς χωρισμένης οικογένειας. Ο μεγάλος μας γιος με τη Φαίη, όταν χωρίσαμε ήταν 5 χρονών. Με είχε ζήσει μέσα στο σπίτι. Είχε μνήμες. Ο μικρός όταν χωρίσαμε ήταν 2,5.»!

Τι αποκάλυψε για τη σχέση με τα παιδιά του;

Και τόνισε: «Δεν πήρε χαμπάρι ποτέ. Ο μεγάλος ήταν πάντα πάνω μου, είχε τον μπαμπά σαν πρότυπο. Ο μικρός ήταν λίγος χαμένος. Και έλεγα “ρε Φαίη με αγαπάει μόνο ο ένας; Δε με αγαπάει ο άλλος;”. Και μου έλεγε “όχι. Και οι δυο όταν είναι μαζί μου, μού λένε για τον μπαμπά”. Όσο μεγαλώνει ο μικρός θέλει κι αυτός. Τους παίρνω τα Σαββατοκύριακα»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved