Δούκισσα Νομικού: Η πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης κόρης της με τον μικρό Σάββα!
Showbiz

Δούκισσα Νομικού: Η πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης κόρης της με τον μικρό Σάββα!

Η Δούκισσα Νομικού δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη της, Αναστασία και δίπλα στη μικρή είναι ο αδερφός της, ο Σάββας!

Η Δούκισσα Νομικού γέννησε την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου στις 10 το βράδυ ένα υγιέστατο κοριτσάκι!

Ο γυναικολόγος της Δούκισσας Νομικού, ο κύριος Πέτρος Νικολαΐδης είχε αποκαλύψει: «Είχαμε ένα πολύ ωραίο τοκετό για δεύτερη φορά. Αν και αυτός ήταν πολύ γρήγορος. Μέσα σε δύο ώρες. Η Δούκισσα είχε τα πρώτα συμπτώματα το απόγευμα. Της συνέστησα να έρθει αμέσως στο μαιευτήριο. Κάναμε εξετάσεις και είδαμε πως μπαίνει σε μια πρώτη φάση τοκετού. Ήταν πολύ ψύχραιμη η Δούκισσα, πάρα πολύ συνεργάσιμη και ήρεμη.»!

Και πρόσθεσε: « Η μικρή Αναστασία πήρε τα χρώματα της μαμάς, αλλά μοιάζει και στον μπαμπά της. Γεννήθηκε 3.130 γρ. Η πιθανή ημερομηνία τοκετού της Δούκισσας ήταν σήμερα. Το καταληκτικό με τη Δούκισσα είναι πως γεννάει την τελευταία ημέρα του μήνα της. Ο Δημήτρης Θεοδωρίδης ήταν μέσα. Πολύ ήρεμος. Έκοψε τον ομφάλιο λώρο»!

Η Δούκισσα Νομικού πήρε εξιτήριο και δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με τα παιδιά της και έγραψε χαρακτηριστικά:

«Τα παιδιά μου

❤️
Η ζωή μου όλη 🌟
Ευχαριστώ τον άντρα μου, τον καλύτερο πατέρα και σύζυγο που θα μπορούσα να ζητήσω, τον γιατρό μου, Πέτρο Νικολαΐδη, ο οποίος για άλλη μία φορά με βοήθησε να έχω έναν υπέροχο, φυσιολογικό και φυσικό τοκετό, την μαία μου Λαμπρινή Παλληκαρά που με καθοδήγησε ξανά με τέτοιον τρόπο ώστε να καταφέρω να απολαύσω το κάθε λεπτό αυτού του θαύματος, όλο το προσωπικό του ΙΑΣΩ για την άψογη φροντίδα και φυσικά όλους εσάς για την αγάπη και τη μεγάλη»!

Δείτε την υπέροχη φωτογραφία που δημοσίευσε η Δούκισσα Νομικού με τα παιδιά της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved