Ρουβάς-Ζυγούλη: Τρυφερά φιλιά στην καρδιά της Αθήνας και σε δημόσια θέα! (photos)
Showbiz

Ρουβάς-Ζυγούλη: Τρυφερά φιλιά στην καρδιά της Αθήνας και σε δημόσια θέα! (photos)

Μετά από τέσσερα παιδιά και 15 χρόνια κοινής πορείας, ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη παραμένουν ερωτευμένοι και μας το δείχνουν!

Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε σε τρυφερές στιγμές στο κέντρο της Αθήνας, όταν βρέθηκαν σε γνωστό στέκι της πόλης να απολαμβάνουν το μεσημεριανό τους γεύμα.

Το ζευγάρι, παρ’ όλο που είναι μαζί εδώ και τόσα χρόνια και θα μπορούσε να έχει βολευτεί στη ρουτίνα της καθημερινότητάς του, δεν αφήνει τον έρωτά του να ξεφτίσει. Το αντίθετο μάλιστα αφού τόσο ο καλλιτέχνης όσο και το όμορφο μοντέλο, βρίσκουν συχνά τρόπους για να ανανεωθούν και να περνούν όμορφα μαζί.

Στην πρόσφατη έξοδό τους, μάλιστα, για φαγητό στο κέντρο της Αθήνας, οι δυο τους δεν σταμάτησαν να είναι αγκαλιά ενώ συχνά ο ένας φιλούσε τον άλλον δείχνοντας την αγάπη του στο σύντροφό του.

Για τον Σάκη Ρουβά και την Κάτια Ζυγούλη, η συνταγή της επιτυχίας για έναν γάμο που έχει έρθει μετά από μία πολύχρονη σχέση έχει για συστατικά της την αλληλοκατανόηση, τον σεβασμό και την απόλυτη αφοσίωση.

Όταν κοιτιούνται στα μάτια είναι σαν να μην υπάρχει άλλος γύρω και όταν βρίσκουν χρόνο για να τον περάσουν με τα παιδιά, δείχνουν οι πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι στον κόσμο. Αυτό είναι και το μυστικό της απόλυτης ευτυχίας που βιώνουν και που αποτυπώνεται σε κάθε κοινή τους εμφάνιση όπως η πρόσφατη που εξασφάλισε για εσάς το gossip-tv.gr…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved