Ιάσων Τριανταφυλλίδης: Το bullying που έχει δεχθεί για την ιδιαιτερότητα στην ομιλία του (Video)
Showbiz

Ιάσων Τριανταφυλλίδης: Το bullying που έχει δεχθεί για την ιδιαιτερότητα στην ομιλία του (Video)

 Ο Ιάσων Τριανταφυλλίδης σε μία σπάνια συνέντευξη αποκάλυψε πως μετάνιωσε που έκανε το Fame Story, ενώ αναφέρθηκε και στο bullying που είχε δεχτεί για την ομιλία του.

Αρχικά είπε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day: «Ήταν και επιλογή μου, αλλά και επιλογή άλλων να μην είμαι στην τηλεόραση. Διάφορα πράγματα που μου είχαν προτείνει δεν ήταν της προκοπής. Έχω κάνει το τελευταίο Fame Story, κάτι που έχω μετανιώσει. Για τα χρήματα το έκανα. Είναι λογικό να το μετανιώσω…»!

Σε μία σπάνια συνέντευξη στο Happy Day!

Και τόνισε: «Το “Να η ευκαιρία” δεν ήταν τέτοιας κατηγορίας, ήταν άλλο πράγμα, άλλου επιπέδου, άλλης αισθητικής και άλλης λογικής. Από αυτές τις μουσικές εκπομπές δεν γίνονται καριέρες. Δεν έχω ρωτήσει ποτέ κανέναν για την προσωπική του ζωή, γι’ αυτό δεν λέω και για τη δική μου.»!

Και υπογράμμισε: «Έχω δεχτεί πάρα πολύ bullying για την ιδιαιτερότητα στην ομιλία μου. Στην αρχή γράφτηκαν τέρατα. Εκείνη την εποχή ήταν αλλιώς τα πράγματα. Δεν έβγαιναν άνθρωποι που δεν έλεγαν το “ρ” στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο. Αν είχα ακούσει αυτά που έλεγαν στην αρχή κανονικά θα έπρεπε να έχω μονάσει στο Άγιο Όρος»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved