Μαρία Κίτσου: Η συγκλονιστική εξομολόγηση on air για το θάνατο του πατέρα της (Video &Photos)
Showbiz

Μαρία Κίτσου: Η συγκλονιστική εξομολόγηση on air για το θάνατο του πατέρα της (Video &Photos)

Η Μαρία Κίτσου, η πρωταγωνίστρια της σειράς «Άγριες Μέλισσες» ήταν η πρώτη καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2Night Show».

Η ηθοποιός έδωσε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε μεταξύ άλλων για το θάνατο του πατέρα της και για τις συμπτώσεις που την έχουν σημαδέψει.

Η συγκινητική εξομολόγησή της για το θάνατο του πατέρα της.

Συγκεκριμένα είπε η Μαρία Κίτσου:«Ο μπαμπάς μου ήταν στρατιωτικός. Δεν μου έπαιρνε άλλα βιβλία, μόνο σχολικά, για να μην αποσπάται η προσοχή μου. Ήμουν άριστη μαθήτρια. Ήταν αυστηρός ο πατέρας μου. Το πρώτο εξωσχολικό βιβλίο που μου πήρε ήταν “Ο Ηλίθιος”. Του είπα ψέματα πως μας το ζήτησαν από το φροντιστήριο για την έκθεση. Στην πρώτη μου παράσταση στον “Ηλίθιο” αρρώστησε ο πατέρας μου, όταν κάναμε πρόβες.».

Συγκλονίζει όταν μιλά για την απώλεια του πατέρα της.

Και τόνισε: « Ήταν καλπάζουσα η ασθένεια. Δυστυχώς δεν με είδε ποτέ να παίζω. Η κηδεία του ήταν τη μέρα της πρώτης μου πρεμιέρας. Αυτού του έργου. Το φοβερό είναι ότι τότε θεσπίστηκε το βραβείο Μελίνα Μερκούρη. Το 2007. Μετά από 5 χρόνια, την ίδια ημερομηνία της πρώτης πρεμιέρας, πήρα το βραβείο. Και έλεγα, μου το έκανε δώρο από πάνω».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved