Αποκλειστικό: Διάσημη Τουρκάλα και φίλη του Μπουράκ Χακί ήρθε στην Ελλάδα και θα παίξει στο θέατρο
Showbiz

Αποκλειστικό: Διάσημη Τουρκάλα και φίλη του Μπουράκ Χακί ήρθε στην Ελλάδα και θα παίξει στο θέατρο

Γεννήθηκε στη γειτονική Τουρκία και μεγάλωσε στη Σμύρνη. Το καλλιτεχνικό μικρόβιο κυλούσε στο αίμα της από πολύ μικρή ηλικία.

Είναι άνθρωπος χαμηλών τόνων και κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η γνωστή και επιτυχημένη Τουρκάλα τραγουδίστρια, η οποία μάλιστα είναι και φίλη του Τούρκου ηθοποιού, Μπουράκ Χακί, αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Αθήνα και μάλιστα όπως όλα δείχνουν θα την δούμε και σε ρόλο ηθοποιού, αφού θα ανέβει στο θεατρικό σανίδι.

mpoyrak079-682x384.jpg
Η τραγουδίστρια είναι φίλη του Μπουράκ Χακί.


Η διάσημη Τουρκάλα, βρέθηκε στο beauty salon της Τέτας Καμπουρέλη στο Χαλάνδρι για να περιποιηθεί τα άκρα της και εκεί την «τσάκωσε» ο φωτογραφικός μας φακός.
Οι πληροφορίες του gossip-tv.gr αναφέρουν πως πρόκειται να παίξει στο ποντιακό έργο «Ομμάτια δακρώμενα - Ένα γράμμα για την Τραπεζούντα», το οποίο θα ανέβει στο Ράδιο Σίτυ στη Θεσσαλονίκη, σε παραγωγή της εταιρίας Θεατροκίνημα και μετά η παράσταση θα κατέβει στην Αθήνα.

Στην παράσταση αυτή θα παίζει και η Ειρήνη Παπαδοπούλου!

Το καλοκαίρι είχε τραγουδήσει στο Ηρώδειο.

Η αλήθεια είναι πως ο θεατρικός παραγωγός Βασίλης Γκουρούσης, έχει ανοίξει δίαυλο με την Τουρκία και φέρνει Τούρκους ηθοποιούς για να παίξουν σε ελληνικές παραγωγές.
Να θυμίσουμε πως στο παρελθόν ο Μπουράκ Χακί είχε πρωταγωνιστήσει στην παράσταση «Ο κύκλος» σε σκηνοθεσία του Γιάννη Αϊβάζη και παραγωγή της εταιρίας «Θεατροκίνημα».


Δείτε ποια είναι η διάσημη Τουρκάλα και τις φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε στη gallery που ακολουθεί και μετά λίγο πιο κάτω το βίντεο:

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved