Βίκυ Κάβουρα: Μιλάει πρώτη φορά για το νέο σύντροφό της! (video+photos)
Showbiz

Βίκυ Κάβουρα: Μιλάει πρώτη φορά για το νέο σύντροφό της! (video+photos)

Έλα χαμογέλα: Στην κάμερα της εκπομπής που παρουσιάζει η Σίσσυ Χρηστίδου στο Open μίλησε η Βίκυ Κάβουρα για τα προσωπικά της που δείχνουν να βρίσκονται στην καλύτερή τους φάση. 

Η ηθοποιός, αν και δεν έκρυψε την αμηχανία της όταν ρωτήθηκε για τον νέο άνδρα που μονοπωλεί πλέον την καθημερινότητά της, τον Γιώργο Βίγγο, αρκέστηκε να πει πως είναι πολύ καλά στα προσωπικά της.

Μάλιστα, σε ανάλογη ερώτηση για το αν είναι καλύτερα που εκείνος είναι εκτός καλλιτεχνικού χώρου, η Βίκυ Κάβουρα είπε πως είναι καλύτερα που συμβαίνει αυτό.

Η ηθοποιός επίσης αναφέρθηκε και στην παρουσία της στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Ακουγόταν μάλιστα έντονα το προηγούμενο διάστημα πως η Βίκυ Κάβουρα είχε δεχτεί πρόταση από την όμορφη παρουσιάστρια για συμμετοχή της πρώτης στην εκπομπή "Ελένη".

Έτσι, η ηθοποιός ξεκαθάρισε το τοπίο και έδωσε οριστικά τέλος στις φήμες που ακούγονται στο παρασκήνιο αφού όπως τόνισε, θα βρίσκεται στο πλευρό του Νίκου Κοκλώνη στο βραδινό σόου που παρουσιάζει, όπως και πέρυσι και έτσι ήταν αδύνατον να δεχτεί μία τέτοια πρόταση. Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της Βίκυς Κάβουρα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved