Νικολέττα Βλαβιανού: Το άγνωστο επεισοδιακό διαζύγιό της – Απίστευτες αποκαλύψεις (photos-video)
Showbiz

Νικολέττα Βλαβιανού: Το άγνωστο επεισοδιακό διαζύγιό της – Απίστευτες αποκαλύψεις (photos-video)

Η Νικολέττα Βλαβιανού έκανε αποκαλύψεις για τον γάμο και τους λόγους για τους οποίους διαλύθηκε.

Η ηθοποιός είχε φιλοξενηθεί στην εκπομπή του star «Στη φωλιά των Κου Κου» και μίλησε στους παρουσιαστές για το διαζύγιό της, αφήνοντάς τους έκπληκτους.

«Παντρεύτηκα επειδή ήταν Σκανδιναβός, αλλά τελικά μου βγήκε σατράπης» είπε μεταξύ άλλων σε μια ασυνήθιστη αναφορά για την προσωπική της ζωή.

«Ο άντρας μου ήταν Βίκινγκ και κούκλος. Στη Σταδίου μας σταματούσαν στον δρόμο στην ψύχρα να μας ρωτήσουν αν είναι ξένος ηθοποιός. Ήταν 10 χρόνια μεγαλύτερός μου. Ζήσαμε μια ωραία εφηβεία όσοι προλάβαμε τα μέσα της δεκαετίας του ’80, που μπορούσαμε να ταξιδεύουμε άνετα σε όλα τα νησιά, make love not war, δεν υπήρχαν AIDS και λοιπά. Μείναμε μαζί 2 χρόνια και κάτι, γιατί δεν άντεξα στη Νορβηγία. Δεν μπορούσα καθόλου, γι’ αυτό γύρισα» είχε αναφέρει στο παρελθόν.

Νικολέττα Βλαβιανού

Ωστόσο, εκείνη τόνισε πως δεν ήταν μόνο η Νορβηγία που οδήγησε στο τέλος του γάμου τους, αλλά και η κτητική συμπεριφορά του.

«Δεν θα έκανα με τίποτα δεύτερο γάμο. Και στον πρώτο δεν είπα ποτέ το “ναι”. Χώρισα γιατί βγήκε σατράπης ο Σκανδιναβός. Τον πήρα για να είναι πιο ανοιχτόμυαλος και ξαφνικά ήθελε να πάω στη Σκανδιναβία, ζήλευε. Το διαζύγιο εμένα δε με δυσκόλεψε καθόλου, αυτόν πολύ! Με έχει ακόμη φωτογραφία. Με μουρμουράει όταν πίνει».

Ο γάμος τους μπορεί να έληξε, όμως της χάρισε την κόρη της Μαρία, με την οποία μοιάζουν και πάρα πολύ!

Δείτε φωτογραφίες…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved