Ο Σεργουλόπουλος στο gossip-tv.gr: Το Divided, τα νούμερα τηλεθέασης και η... Μαρία Μπακοδήμου
Showbiz

Ο Σεργουλόπουλος στο gossip-tv.gr: Το Divided, τα νούμερα τηλεθέασης και η... Μαρία Μπακοδήμου

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος επέστρεψε τηλεοπτικά και έκανε πρεμιέρα με το τηλεπαιχνίδι Divided στον Alpha, τη Δευτέρα 21/10.

Το Divided θα προβάλλεται καθημερινά στις 15:30 και είναι ένα τηλεπαιχνίδι γνώσεων… άλλου τύπου.
Ένα παιχνίδι διαφορετικό από αυτά που έχουμε δει μέχρι σήμερα στην ελληνική τηλεόραση.
Οι παίκτες του για να κερδίσουν πρέπει να συμφωνήσουν.


Οι συμμετέχοντες του «Divided», τέσσερις άγνωστοι μεταξύ τους, για να κερδίσουν το χρηματικό έπαθλο, πρέπει να λειτουργήσουν σαν… ομάδα. Να απαντήσουν όλοι μαζί σε ερωτήσεις και στη συνέχεια να ψηφίσουν και να συμφωνήσουν ποιος από όλους θα αποχωρήσει, αλλά και τι ποσό θα πάρει ο καθένας. Αν δεν «τα βρουν», θα καταλήξουν να φύγουν με άδειες τσέπες!
Ασυμφωνία χαρακτήρων, σασπένς, ίντριγκα, σωστές, αλλά και λάθος απαντήσεις on camera σε ένα παιχνίδι που από το 2009 μέχρι σήμερα προβάλλεται με επιτυχία σε 19 χώρες.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος μίλησε στο gossip-tv.gr για τη νέα του αυτή αρχή αλλά και για το αν τον απασχολούν τα νούμερα τηλεθέασης!

Τι απάντησε όταν ρωτήθηκε για τη σχέση του με την Μαρία Μπακοδήμου;

Επιστρέφετε τηλεοπτικά με το Divided. Πώς πήρατε τη μεγάλη απόφαση να πείτε το «Ναι» μετά από χρόνια απουσίας;

Είπα το «ναι» γιατί έγινε μια πρόταση πολύ συγκεκριμένη. Αυτοί που μου την κάνανε με ξέρανε πάρα πολύ καλά και με γνωρίζουν κι έγινε και από ένα κανάλι το οποίο αισθανόμουν ότι δεν θα έχω μεγάλες αγωνίες και μεγάλες αναταραχές γιατί τους ανθρώπους αυτούς τους ήξερα από παλιά.

Είναι ένα project που στο εξωτερικό έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία. Είναι κάτι διαφορετικό, δεν το έχουμε ξαναδεί στην Ελλάδα. Θεωρείτε ότι θα έχει την ίδια επιτυχία;

Όντως, είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Δεν είναι καινούργιο, έχει δοκιμαστεί και όντως έχει επιτυχία. Είναι κάτι το οποίο όμως δεν το ξέρεις. Πολλές φορές βλέπουμε πράγματα τα οποία έχουν κάνει επιτυχία στο εξωτερικό και δεν έχουν πετύχει εδώ. Εγώ πιστεύω όμως ότι είναι κάτι το οποίο δεν θα μας απογοητεύσει.

Το τηλεοπτικό κοινό σας έχει συνηθίσει σε διαφορετικού είδους εκπομπές, με πιο lifestyle περιεχόμενο. Πώς είναι τώρα που παρουσιάζετε ένα τηλεπαιχνίδι;

Έχω κάνει πάρα πολλά πράγματα στην τηλεόραση και νομίζω ότι ήρθε ο καιρός να κάνω και ένα τηλεπαιχνίδι, μου αρέσει πάρα πολύ. Δεν είχα κανένα πρόβλημα. Ήθελα να ξαναδουλέψω, ήταν ενδιαφέρον αυτό το παιχνίδι

Αυτό μπορεί να είναι κι ένα ξεκίνημα για να κάνουμε κι άλλα πράγματα στο κανάλι. Θα το πάμε σιγά - σιγά, να ξανατοποθετήσουμε τα πράγματα στη θέση τους.

Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί αυτή τη στιγμή είμαι σε κάτι που δεν έχω να πονοκεφαλιάσω για όλη τη σύνταξη, την επιμέλεια και αισθάνομαι πάρα πολύ προστατευμένος.

Εγώ σας βλέπω πολύ ήρεμο...

Χαίρομαι πολύ που το λέτε γιατί όντως είμαι καλά και είμαι σε μια φάση της ζωής μου που επαγγελματικά χαίρομαι που κάνω αυτό το συγκεκριμένο πράγμα.

Οι συνεργάτες παίζουν ρόλο σε αυτό το ψυχολογικό κομμάτι;

Ναι, είναι άνθρωποι που τους γνωρίζω από παλιά. Από το MEGA.

Και επιλέξατε εσείς να είναι μαζί σας φέτος;

Όχι, οι συγκυρίες είναι τέτοιες. Δηλαδή το ότι ξαναβρισκόμαστε μετά από τόσα χρόνια είναι πολύ σημαντικό. Είναι σα να μην πέρασε μια μέρα Οπότε ξέραμε, δεν συστηνόμαστε τώρα.
Τα γυρίσματα είναι απαιτητικά;

Ναι είναι χρονοβόρα αλλά έχουμε χαρά!

Άγχος για τα νούμερα τηλεθέασης υπάρχει;

Τα νούμερα είναι κάτι το οποίο δεν απασχολεί ιδιαίτερα εμένα, όσο το ίδιο το κανάλι. Εγώ σαν παρουσιαστής έχω δώσει τις εξετάσεις μου και έχω περάσει, οπότε χαίρομαι να πάει καλά και θέλω να πάει καλά γιατί είναι κάτι το οποίο είναι ωραίο.

Από την άλλη, το προϊόν είναι αυτό που δημιουργεί την άνεση να είμαι ήρεμος όπως είπατε.

Πριν ξεκινήσει το γύρισμα, προετοιμάζεστε; Γνωρίζετε τις ερωτήσεις;

Βεβαίως, πρέπει να έχω μελετήσει κάποια πράγματα, να γνωρίζω τι θα πούμε, πώς θα το πούμε.

Το team είναι σίγουρο δεν υπάρχει θέμα, απλώς θέλω κι εγώ να παίζω το παιχνίδι μου λίγο πιο πριν.

Είναι ουσιαστικά ένα παιχνίδι συνεργασίας, με παίκτες που δεν γνωρίζονται μεταξύ τους, υπάρχει περίπτωση να δούμε ίντριγκες;

Υπάρχει περίπτωση να δούμε πάρα πολλά, όχι υπάρχει περίπτωση, θα δούμε!

Θα δούμε συμφωνίες και διαφωνίες και συγκίνηση και αστεία και πολλά. Το πρώτο επεισόδιο ήταν ήρεμο καθώς πρέπει να το καταλάβετε.

Διανύουμε μια περίοδο που στην ελληνική τηλεόραση βλέπουμε πολλά talent shows και realities, θα θέλατε να παρουσιάσετε κάποιο; Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που δεν θα θέλατε να παρουσιάσετε;

Δεν υπάρχει κάτι που να μην θέλω. Εγώ μερικές φορές δεν μιλάω με το τι θα ήθελα ή το τι θα έκανα. Πάντοτε αντιμετωπίζω μια πρόταση που μου γίνεται με κάτι συγκεκριμένο. «Θες να το κάνεις αυτό;» και τότε σκέφτομαι αν θέλω ή δεν θέλω.

Γιατί τη συγκεκριμένη στιγμή που μπορεί να κάνει κάποιος μια πρόταση, μπορεί να διαφέρει πολύ από το αν την κάνει μια άλλη στιγμή. Είναι διαφορετικό, οπότε δεν ξέρω τι θα μπορούσα ή τι θα ήθελα να κάνω εγώ στο μέλλον, οπότε να έρθει το μέλλον και θα το δω.

Άρα κοιτάτε ένα προϊόν το οποίο να σας αντιπροσωπεύει και όχι να το κάνετε για να το κάνετε...

Όχι μόνο αυτό, είναι πολλά πράγματα που εκείνη τη στιγμή οι συγκυρίες να είναι τέτοιες που να μπορούν να δώσουν ένα αποτέλεσμα.

Όσον αφορά τώρα τη σχέση σας με τη Μαρία Μπακοδήμου. Τι γίνεται τελικά με εσάς τους δύο;

Εγώ έχω απαντήσει και δεν θέλω να απαντάω σε προσωπικές ερωτήσεις. Έχω πει και έχω ξαναμιλήσει για αυτό το θέμα αρκετές φορές, δεν χρειάζεται να ξαναμιλήσω διότι δεν υπάρχει κανένας άλλος λόγος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved