Η άγνωστη σχέση της Άννας Βίσση με τις «Άγριες Μέλισσες» (photos)
Showbiz

Η άγνωστη σχέση της Άννας Βίσση με τις «Άγριες Μέλισσες» (photos)

Η σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» έχει κερδίσει την αποδοχή του τηλεοπτικού κοινού, κάτι που μεταφράστηκε και σε πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης.

Πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά-υπερπαραγωγή του ΑΝΤ1, έχει και ο Λεωνίδας Κακούρης που υποδύεται τον «Δούκα Σεβαστό».

Και μπορεί για τις ανάγκες του ρόλου του στις «Άγριες Μέλισσες» να είναι κακός και σκληρός, όμως ο Λεωνίδας Κακούρης πριν λίγα χρόνια ενσάρκωνε στο θεατρικό μιούζικαλ του Νίκου Καρβέλα, «Μάλα», τον Έντεκ, ένα νεαρό άνδρα που έπεσε στα δίχτυα της πρωταγωνίστριας που ενσάρκωνε η Άννα Βίσση.

Μάλιστα, τότε οι φήμες έλεγαν ότι οι δυο τους είχαν έρθει πολύ κοντά και η σχέση τους είχε πάει πέρα από την απλή συνεργασία.

Ίσως αυτό να ίσχυε, με την έννοια όμως της φιλίας και τίποτε παραπάνω, αφού ο Λεωνίδας Κακούρης είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά, ενώ υπεραγαπά την οικογένεια του.

Του άρεσε ανέκαθεν οτιδήποτε μπορούσε να ξεκινήσει από τη φαντασία: χειροτεχνίες, ζωγραφιές, τραγούδια, Βιβλία. Έτσι προέκυψε η υποκριτική ως διέξοδος όλων αυτών των ανησυχιών.

Παραδέχεται ότι στην Ελλάδα είναι δύσκολη η επιβίωση στο επάγγελμα του, αλλά εκείνος το πάλεψε.

Παλιότερα έλεγε ότι το επάγγελμα του ηθοποιού είναι μια σύμβαση με το ταμείο ανεργίας, την οποία διακόπτεις όταν βρίσκεις δουλειά. Μέσα σε αυτό το σκηνικό της κρίσης οι ηθοποιοί είναι, όπως πιστεύει, ίσως πιο εκπαιδευμένοι στην ανασφάλεια και, επομένως πιο ψύχραιμοι σε σχέση με άλλους κλάδους.

Όπως αναφέρει το Χάι, έδωσε εξετάσεις στη Σχολή του Εθνικού Θεάτρου έχοντας διαβάσει την παραμονή το βράδυ τους μονολόγους.

Ένιωθε άνετος, γιατί έδινε παραστάσεις με έναν ερασιτεχνικό θίασο που είχε φτιάξει στο σχολείο. Όταν έμαθε ότι πέρασε ήταν η ομορφότερη στιγμή της ζωής του. Αργότερα, άφησε τις σπουδές του στη Νομική, για το θέατρο.

Έβλεπε ότι αυτά τα δυο δε συμβάδιζαν με τίποτα. Όταν κάποτε ένας άνθρωπος του χώρου τον προέτρεψε να εκφωνεί διαφημίσεις με τη φωνή του, τον σνόμπαρε και είπε "εγώ είμαι καλλιτέχνης, ηθοποιός".

Χρόνια αργότερα, γέλασε με τον εαυτό μου, καθώς έχει κάνει διαφημίσεις και εκφωνήσεις. Ο ίδιος πιστεύει ότι ο ηθοποιός έχει την ευθύνη να μεταμορφώνεται στο χαρακτήρα που υποδύεται κάθε φορά, κάνοντας την δική του μοναδικότητα, ως ανθρώπου, πέρα για λίγο.

Πρέπει να μπορεί να αναζητά, να ανακαλύπτει τις δεκάδες εκφάνσεις του κάθε ρόλου και να τις αναδεικνύει. Τον ίδιο, όπως έχει πει, δεν είναι τόσο οι ρόλοι που μπορεί να τον δυσκολέψουν, όσο η κακή συνεργασία. "Να μην ξέρει ο καπετάνιος, δηλαδή ο σκηνοθέτης, κατά που θέλει να πάει το καράβι", όπως έχει πει χαρακτηριστικά.

Γι’ αυτό και όταν τον ρωτούν αν προτιμά το θέατρο ή το σινεμά, απαντά ότι το ζήτημα είναι το «με ποιον», όχι «το τι», Έχει κάνει τηλεόραση, αρκετοί τον θυμούνται ως το Γιάννη το Φονιά, στο πολύ δημοφιλές σήριαλ «Της Αγάπης Μαχαιριά», όπου είχε δεχθεί αρκετές επεμβάσεις για τις ανάγκες ενός χαρακτήρα μεγαλύτερου ηλικιακά από ό, τι ο ίδιος.

Έχει συνεργαστεί με την Άννα Βίσση και το Νίκο Καρβέλα σε μια παράσταση που έλαβε διαφόρων ειδών σχόλια και κριτικές, στο Παλλάς, έχει συμμετοχές σε ταινίες, έχει κάνει θέατρο αρκετά. Και μέσα σε όλα αυτά θέλει να ανεβάσει ένα έργο σε δική του σκηνοθεσία.

Προς το παρόν, τον απολαμβάνουμε στις «Άγριες Μέλισσες».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved