Βασιλική Μιλλούση: «Υπήρξε μια περίοδος που βίωνα μια δύσκολη κατάσταση στην προσωπική μου ζωή»
Showbiz

Βασιλική Μιλλούση: «Υπήρξε μια περίοδος που βίωνα μια δύσκολη κατάσταση στην προσωπική μου ζωή»

Λίγο πριν έρθει στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον Λευτέρη Πετρούνια, η Βασιλική Μιλλούση μιλάει για όλα... 

Η όμορφη παγκόσμια πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής μίλησε για το ξεκίνημα της σχέσης της με τον σύζυγό της η οποία αρχικά ήταν μόνο φιλική.

«Με τον Λευτέρη βρισκόμασταν συνεχώς μέσα σε ένα γυμναστήριο. Ήμασταν και οι δυο αθλητές, οπότε δεν ήταν πολύ δύσκολο να έρθουμε κοντά και να δημιουργηθεί ένα love story. Στα γυμναστήρια περάσαμε μαζί πολύ χρόνο και πολλές έντονες συγκινήσεις, είτε θετικές είτε αρνητικές.

Επίσης, είχαμε και έναν κοινό κώδικα επικοινωνίας, όπως και κοινό πρόγραμμα στην καθημερινότητά μας. Πριν γίνουμε ζευγάρι με τον Λευτέρη, ήμασταν φίλοι. Τον γνωρίζω πάνω από δέκα χρόνια, παρέα κάναμε τα τελευταία χρόνια και ξεκινήσαμε να είμαστε μαζί ύστερα από κάποιες συγκυρίες.

Υπήρξε μια περίοδος που βίωνα μια δύσκολη κατάσταση στην προσωπική μου ζωή και έτυχε σε αυτό το διάστημα να πηγαίνουμε μαζί σε κάποια αθλητικά gala και grand prix που ήμασταν μόνο οι δυο μας. Κι έτσι ήρθαμε πιο κοντά και γίναμε ζευγάρι» είπε η μέλλουσα μαμά ενώ συνέχισε μιλώντας για την εποχή που αντιμετώπιζε προβλήματα η σχέση τους:

«Σε όλες τις σχέσεις υπάρχουν σκαμπανεβάσματα και θεωρώ πως με αυτό τον τρόπο τεστάρονται για το αν αντέχουν στον χρόνο... Είχαμε κάνει ένα διάλειμμα στη σχέση μας λίγους μήνες πριν λάβω μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης Nomads στον ΑΝΤ1. Νομίζω πως αυτό το διάστημα ήταν που μας ένωσε πιο πολύ, διότι συνειδητοποιήσαμε και οι δυο πως δεν μπορεί ο ένας χωρίς τον άλλο».

Πηγή: People

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved