Βασιλική Μιλλούση: Έτσι ανακοίνωσε στον Πετρούνια ότι είναι έγκυος (photos)
Showbiz

Βασιλική Μιλλούση: Έτσι ανακοίνωσε στον Πετρούνια ότι είναι έγκυος (photos)

Η Βασιλική Μιλλούση από μικρή ήθελε να παντρευτεί τον πρίγκιπα του παραμυθιού, τον οποίο βρήκε στο πρόσωπο του Λευτέρη Πετρούνια.

Ο δικός της πρίγκιπας μπορεί να μη δαμάζει άλογα, αλλά είναι ο βασιλιάς των κρίκων και ένας άνθρωπος με τον οποίο αισθάνεται απόλυτη ασφάλεια όταν είναι πλάι του.

Όσο ήταν στο Nomads πέρασε αρκετό διάστημα και με τον εαυτό της. Σκέφτηκε πολλά πράγματα για εκείνη, τον άνθρωπο της, αλλά και το ενδεχόμενο της μητρότητας.

«Επειδή μεγάλωσα σε μια δεμένη οικογένεια, από μικρή ήθελα να παντρευτώ τον πρίγκιπα του παραμυθιού και να κάνουμε μια όμορφη οικογένεια. Είμαι ρομαντική και λατρεύω τα παιδιά. Απλώς δεν μου είχε βγει τόσο έντονα. Σε αυτό με βοήθησε πάρα πολύ ο Λευτέρης. Ουσιαστικά, με ενέπνευσε ώστε να κάνω μαζί του οικογένεια, να γίνω μαμά και να νιώσω ασφάλεια» λέει με ειλικρίνεια.

Από τον γάμο τους

Μια επίσης μοναδική στιγμή ανάμεσα σε ένα ζευγάρι είναι η ευχάριστη είδηση της εγκυμοσύνης, αλλά και ο τρόπος που το ανακοινώνει η γυναίκα στον σύντροφο της.

Πώς έγινε άραγε η ανακοίνωση στη δική τους περίπτωση; «Όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος, ο Λευτέρης έλειπε σε αγώνες. Ήταν Μάρτιος του 2019, και συγκεκριμένα το έμαθα δυο μέρες πριν επιστρέψει στην Ελλάδα. Φυσικά, δεν ήθελα να του το πω από το τηλέφωνο, αλλά όταν γυρίσει. Στην κουζίνα μας έχουμε έναν πίνακα που βάζουμε διάφορα σημειώματα. Εκεί κόλλησα και το τεστ εγκυμοσύνης και τον περίμενα να γυρίσει για να το δει. Μπήκε μέσα και η αλήθεια είναι πως δεν το είδε κατευθείαν. Κάποια στιγμή του λέω "Κάτι έχει ο πίνακας"» αποκαλύπτει στο people.

Το ευχάριστο νέο της εγκυμοσύνης, πέρα από τους γονείς τους, άργησαν να το ανακοινώσουν στο κοντινό περιβάλλον.

«Ήθελα να περάσει το πρώτο τρίμηνο, που θεωρείται και ιδιαίτερα κρίσιμο για την πορεία της εγκυμοσύνης, ώστε να το πω στους φίλους μας. Μάλιστα αυτό που λέγαμε και οι δυο είναι πως θα συμπεριφερόμαστε σαν να μην είμαι έγκυος, μέχρι να σιγουρευτούμε πως όλα θα πάνε καλά».

Λίγους μήνες ύστερα από το ευχάριστο νέο της εγκυμοσύνης, και συγκεκριμένα τον Ιούνιο, ο Λευτέρης και η Βασιλική παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο της Βούλας. Το ευχάριστο αυτό γεγονός αποφάσισε να μην το επικοινωνήσει στα media παρά μόνο δυο εβδομάδες μετά, με μια φωτογραφία που ανέβασε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Είχα πάρει τόσο πολλή αγάπη από τον κόσμο, αλλά και από τα ΜΜΕ όταν έγινε γνωστό πως είμαι έγκυος, που δεν ήθελα να πω και να κάνω τίποτα παραπάνω. Εξάλλου το να επισημοποιήσεις τη σχέση σου ύστερα από μια εγκυμοσύνη είναι ένα φυσικό επακόλουθο.

Αυτό, όμως, που θέλω να σου πω είναι ότι ύστερα από τους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα γίνουν στο Τόκιο το καλοκαίρι του 2020 σκοπεύουμε να κάνουμε αμέσως μετά θρησκευτικό γάμο και βάφτιση, ώστε να μοιραστούμε τη χαρά μας με συγγενείς, φίλους αλλά και τον κόσμο που μας στηρίζει και μας αγαπά. Ο Λευτέρης είναι πιο έτοιμος από μένα να γίνει γονέας. Με έχει εντυπωσιάσει. Άλλωστε κι εκείνος προέρχεται από μια δεμένη οικογένεια και έχουν μια εξαιρετική σχέση. Θεωρώ πως αυτό το δέσιμο της οικογένειας περνάει και στα παιδιά. Οπότε, αυτό και για τους δυο μας λειτούργησε θετικά όταν αποφασίσαμε να κάνουμε το επόμενο βήμα στη σχέση μας», κατέληξε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved