Λένα Ζευγαρά: «Όταν ο Μουτσινάς έπαιξε το τραγούδι μου στην εκπομπή, το Instagram πήρε φωτιά» (Pics)
Showbiz

Λένα Ζευγαρά: «Όταν ο Μουτσινάς έπαιξε το τραγούδι μου στην εκπομπή, το Instagram πήρε φωτιά» (Pics)

Τη στιγμή που πολλοί έχουν ακούσει τη Λένα Zευγαρά σε κάποια πίστα της Βόρειας Ελλάδας, στο ραδιόφωνο του αυτοκινήτου τους ή στο Youtube, ο Νίκος Μουτσινάς φρόντισε προκειμένου να αρχίσει να ακούγεται και στα τηλεοπτικά πλατό.

Πώς αντέδρασε όμως η ίδια όταν είδε τον γνωστό παρουσιαστή να χορεύει μαζί με τη Ματίνα Νικολάου τις επιτυχίες της;
«Δεν είδα την πρώτη εκπομπή. Πιστεύω ότι αν την έβλεπα, θα πάθαινα σοκ. Μου το είπαν. Ξαφνικά το instagram μου πήρε φωτιά. Μου έστελναν μηνύματα οι followers. "Μπες και δες τον Μουτσινά τι έχει κάνει. Πρέπει να του στήσεις άγαλμα". Λατρεύω τον Νίκο και τον ευχαριστώ από καρδιάς».


Εκτός από τη μουσική, ξεχωριστή θέση στην καρδιά της κατέχει και ο έρωτας: «Επιδιώκω πάντα να είμαι ερωτευμένη. Βλέπω πολλές ταινίες της Disney και μου αρέσει ο τρόπος που απεικονίζουν τον έρωτα με καρδούλες στα μάτια. Ο έρωτας σε κάνει καλύτερο άνθρωπο. Έναν άνθρωπο της προσφοράς. Θέλεις να δίνεις, να βλέπεις χαμόγελα. Τά έχω, λοιπόν, καλά με τον έρωτα».

Μπορεί να βλέπεις μπροστά σου μια νεαρή τραγουδίστρια έτοιμη να κατακτήσει τις αθηναϊκές πίστες με το ταλέντο και τον δυναμισμό της, ωστόσο παραδέχεται πως είναι ιδιαίτερα ευσυγκίνητη.

«Κλαίω εύκολα. Πιστεύω ότι έχω πολλές ευαίσθητες χορδές μέσα μου. Αγαπώ επίσης τις κινήσεις ανθρωπιάς και θέλω να συμμετέχω σε οποιαδήποτε φιλανθρωπική εκδήλωση. Όπως λένε “όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη”, έτσι κι εγώ λέω "όπου φιλανθρωπικό και η Ζευγαρά πρώτη"».

Οι εμφανίσεις της στο Τοkyo Theater θα συνεχιστούν σίγουρα μέχρι τις γιορτές των Χριστουγέννων, ενώ όπως αποκαλύπτει «θα κάνω περιοδείες σε όλη την Ελλάδα. Πάτρα, Ρόδος, Θεσσαλονίκη είναι μερικοί από τους άμεσους προορισμούς μου, ενώ θα πάω και στη Γερμανία». Πριν προλάβει να ερωτηθεί πώς καταφέρνει να είναι συνεπής σε ένα τόσο απαιτητικό πρόγραμμα, σπεύδει να μου πει γελώντας στο people: «Να 'ναι καλά η μανούλα και η φροντίδας της».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved