Ανδρέας Γεωργίου: «Δεν ενόχλησα ποτέ κανέναν, ποτέ δεν βγήκα να κράξω…» (Photos)
Showbiz

Ανδρέας Γεωργίου: «Δεν ενόχλησα ποτέ κανέναν, ποτέ δεν βγήκα να κράξω…» (Photos)

Για μια ακόμη τηλεοπτική σεζόν ο Ανδρέας Γεωργίου έκανε την έκπληξη με μια σειρά που από το πρώτο κιόλας επεισόδιο αγαπήθηκε πολύ.

Η σειρά «8 λέξεις» συγκαταλέγεται στις μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες της φετινής σεζόν και ο ίδιος μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξή του, απαντά στο τι είναι επιτυχία για εκείνον και ρίχνει τα «βέλη» του.


Τι σημαίνει επιτυχία για σένα;
«Επιτυχία... μεγάλη κουβέντα... Η προσωπική επιτυχία για μένα είναι να ξυπνάς το πρωί και να ξέρεις ότι έχεις να κάνεις πολλά πράγματα σε όλα τα επίπεδα. Γενικότερα, επιτυχία για μένα είναι να έχεις καταφέρει κάποια πράγματα στη ζωή σου και να έχεις τη συνείδηση σου καθαρή»


Δηλαδή;
Να μην έχεις πατήσει επί πτωμάτων, να μην έχεις πληγώσει ανθρώπους, που συμβαίνει πολλές φορές και είναι αναπόφευκτο, χωρίς να το θέλεις κιόλας. Σε όλη μου την πορεία ό,τι κατάφερα το έκανα μόνος μου, με την ομάδα μου, δεν ενόχλησα ποτέ κανέναν. Ποτέ δεν βγήκα να «κράξω» κάποιον...»


Είχες να πεις;
«Αν είχα να πω; Αν έμπαινα στη διαδικασία να σκεφτώ «μικρά», θα είχα, όμως δεν μου αρέσει να σκέφτομαι έτσι, δεν μου αρέσει να αντιδρώ έτσι και δεν είπα»


Δεν έχεις ξεκουραστεί καθόλου, καθώς το ένα σίριαλ διαδέχεται το άλλο. Δεν πρέπει να κάνεις ένα διάλειμμα; Δεν φοβάσαι ότι ίσως κουράσει τον κόσμο;
«Αυτό θα μπορούσε να ερμηνευτεί και ως έπαρση, αλλά δεν είναι. Κάνουμε μια δουλειά που έχει ένα πρόγραμμα. Όταν τελειώνει μία σεζόν, βγαίνουμε με κάτι άλλο, που έχει προγραμματιστεί νωρίτερα. Δεν σκέφτομαι μόνο την πάρτη μου, να πω: «Άντε τώρα, έβγαλα λίγα λεφτά φέτος, μπορώ να κάτσω ένα χρόνο». Μαζί με τον Κούλλη Νικολάου έχουμε μια εταιρεία παραγωγής που πληρώνει κάθε μήνα 200 οικογένειες, οπότε, δεν μπορώ να τους πω: «Καθίστε για μήνες». Αυτό είναι ένα κίνητρο. Είναι ωραίο να αισθάνεσαι ότι είσαι σε μια ομάδα και ότι έχεις την ευθύνη, μου αρέσει»


Φροντίζεις τον εαυτό σου; «Ναι, νομίζω ότι στη ζωή μου έχω εκπαιδευτεί για τα δύσκολα. Γυμνάζομαι, προσέχω τι τρώω και φροντίζω να έχω χρόνο με ανθρώπους που μου προσφέρουν και νιώθω ότι με τραβάνε προς τα πάνω. Το να σε επηρεάζουν οι άλλοι είναι θέμα έξυπνου ανθρώπου, ικανού να βγαίνει από την κατάσταση. Έχω δουλέψει πάρα πολύ για να καταφέρω να βγαίνω από την κατάσταση και να βλέπω τα πράγματα απ' έξω... Δεν ξέρω αν τα έχω καταφέρει ακόμα, αλλά θέλω να πιστεύω ότι δεν επηρεάζομαι»


Με το θέατρο έχεις ασχοληθεί;
«Όχι, δεν έχω κάνει ποτέ θέατρο. Είναι θέμα επιλογής, δεν μπορώ να αφήσω αυτό που κάνω για να ασχοληθώ με το θέατρο. Για να κάνω θέατρο πρέπει να είμαι μόνο εκεί»

Η πλειοψηφία των ηθοποιών λέει ότι «ο ηθοποιός κρίνεται για το πόσο καλός είναι μόνο στο θέατρο». «Σίγουρα. Εγώ δεν έχω βγει να δηλώσω ηθοποιάρα... Να σου πω κάτι... Ας μην κριθώ στο θέατρο, ας μείνω εκεί που είμαι...», λέει ο ίδιος στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved