Γιάννης Σπανός: Θανάσης Πολυκανδριώτης στο gossip-tv: «Δεν μπορώ να το διαχειριστώ με τίποτα»
Showbiz

Γιάννης Σπανός: Θανάσης Πολυκανδριώτης στο gossip-tv: «Δεν μπορώ να το διαχειριστώ με τίποτα»

Γιάννης Σπανός: Ο Θανάσης Πολυκανδριώτης είναι σοκαρισμένος από τον αιφνίδιο θάνατο του σπουδαίου Γιάννη Σπανού.

Η είδηση για τον χαμό του γνωστού μουσικοσυνθέτη έχει βυθίσει σε θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Ο Θανάσης Πολυκανδριώτης, ο οποίος έχει συνεργαστεί με τον αείμνηστο μουσικοσυνθέτη, μίλησε στο gossip-tv με εμφανή την συναισθηματική του φόρτιση, ενώ παραδέχτηκε ότι δεν μπορεί να το πιστέψει.

«Είμαι στο studio και δουλεύω αυτή τη στιγμή και από το τηλέφωνο έμαθα ότι έφυγε ο Γιάννης. Όταν το έμαθα δεν μπορούσα να το πιστέψω. Βγήκα από τα ρούχα μου. Δεν μπορώ να το διαχειριστώ με τίποτα. Με τον Γιάννη αγαπιόμασταν πραγματικά. Ήταν μεγάλη ψυχή κι έχω "παίξει" όλη του τη δισκογραφία.

Ο άνθρωπος αυτός θεωρώ ότι ήταν μη προβεβλημένος. Δηλαδή το έργο του δεν είχε μαθευτεί στο ευρύ κοινό. Ήταν αντιστάρ! Έμενε στο Αίγιο και ασχολιόταν με τον κήπο του και δεν επεδίωκε να προβληθεί. Ό, τι έγινε συνέβη εκ περιστάσεως. Δε νομίζω ότι επεδίωξε ποτέ τη δημοσιότητα. Φτωχύναμε κι άλλο στο μουσικό στερέωμα. Αγάπησε πολύ το μπουζούκι όπως ο Βαμβακάρης ή ο Τσιτσάνης» είπε εμφανώς φορτισμένος.

Συγκλονισμένος ο Θανάσης Πολυκανδριώτης

Ο Θανάσης Πολυκανδριώτης δεν έχει πληροφορηθεί ακόμη για την αιτία θανάτου του Γιάννη Σπανού.

«Δεν έχω μάθει λεπτομέρειες για τον θάνατό του και μόλις τελειώσω τα μαθήματα τώρα θα επικοινωνήσω. Είναι τραγικό αυτό που συνέβη».

Με συγκίνηση μάς ανέφερε όσα θα θυμάται από εκείνον, τονίζοντας ξανά ότι το μουσικό στερέωμα έγινε από σήμερα πιο φτωχό.

«Έχω να θυμάμαι από εκείνον τις αμέτρητες ώρες στο studio, τα άγρια ξυπνήματά μας, που παρά την τόση κούραση ο Γιάννης είχε ένα χαμόγελο και μια ευγένεια που μας έδινε ζωή και θάρρος να προχωρήσουμε. Μόνο καλά πράγματα έχω να θυμάμαι! Φτωχύναμε πάρα πολύ με τον θάνατό του».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved