Αποκλειστικό: Αυτός παίρνει τη θέση του Νικολαΐδη στην παράσταση «Ένα γράμμα για την Τραπεζούντα»
Showbiz

Αποκλειστικό: Αυτός παίρνει τη θέση του Νικολαΐδη στην παράσταση «Ένα γράμμα για την Τραπεζούντα»

Πολλά έχουν ακουστεί και γραφτεί για την παράσταση «Ομμάτα δακρώμενα - Ένα γράμμα για την Τραπεζούντα» τις τελευταίες ημέρες.

Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης δεν θα είναι τελικά στην παράσταση, παρά το γεγονός πως το όνομά του είχε ανακοινωθεί, όπως επίσης δεν θα είναι και ο ηθοποιός Σταύρος Νικολαΐδης.

Τα έργο «Ομμάτα δακρωμένα - Ένα γράμμα για την Τραπεζούντα», σε σκηνοθεσία του Δήμου Αβδελιώδη, ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει στο Θέατρο ΡΑΔΙΟ ΣΙΤΥ, στην Θεσσαλονίκη!
Ποιος όμως θα πλαισιώσει την Ειρήνη Παπαδοπούλου και θα πάρει τον ρόλο του Σταύρου Νικολαΐδη στην παράσταση;
Μια φωτογραφία της Τέτας Καμπουρέλη στο Instagram-της οποίας ο σύζυγος, Βασίλης Γκουρούσης είναι παραγωγός της παράστασης, μας κίνησε το ενδιαφέρον και ψάξαμε να μάθουμε τι συμβαίνει.

Πιο συγκεκριμένα λοιπόν, η Τέτα, πόσταρε μια φωτογραφία όπου την βλέπουμε να ποζάρει με τον ηθοποιό, Λευτέρη Δημηρόπουλο.
Σύμφωνα λοιπόν με τις αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr, αυτός που παίρνει τη θέση του Νικολαΐδη είναι ο Λευτέρης Δημηρόπουλος.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Το έργο διαδραματίζεται στην Τραπεζούντα κατά τη διάρκεια της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.

Ενός γεγονότος που μαζί με την γενοκτονία των Αρμενίων και των Ασυρίων αμαύρωσε την σύγχρονη ανθρώπινη ιστορία με τον πιο παράλογο και απρόβλεπτο τρόπο.

Γεγονός που επαναλήφθηκε με το ολοκαύτωμα των Εβραίων.

Η τέχνη οφείλει να κατανοεί και να παρουσιάζει τα αίτια της ανθρώπινης συμπεριφοράς, όχι για να ξαναβιώνουμε τον πόνο και την αγριότητα σαν αισθητική πραγματικότητα, αλλά σαν ενθουσιασμό και θετική σκέψη, πως θα μείνουν άγρυπνα τα μάτια της ψυχής μας, ώστε να μην τρομάξουμε ποτέ ξανά από τον φόβο που γεννάει το μίσος, αλλά να το καταπνίξουμε από την πολλή αγάπη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved