Χριστίνα Μπόμπα: Αυτή τη δουλειά έκανε πριν γνωρίσει τον Τανιμανίδη (photos)
Showbiz

Χριστίνα Μπόμπα: Αυτή τη δουλειά έκανε πριν γνωρίσει τον Τανιμανίδη (photos)

Η Χριστίνα Μπόμπα, η φετινή παρουσιάστρια του επιτυχημένου talent show του ΣKAΪ, «The Voice», μίλησε σε γνωστό περιοδικό για όλα.

Αναφέρθηκε στην παρουσία της στην τηλεόραση και στο αν ήταν στόχος της!

Επίσης, μίλησε για το πώς προέκυψε η δουλειά στα social media και αν ήταν προετοιμασμένη για την κριτική που δέχτηκε.

-Ήταν μια δύσκολη απόφαση αυτή που πήρες πριν από τρία χρόνια, να αφήσεις τη δουλειά σου στο μάρκετινγκ και να ακολουθήσεις τον άντρα της ζωής σου στον Άγιο Δομίνικο;

«Τότε ήταν, αν και τώρα μου φαίνεται πως ήταν η πιο σωστή. Είχα μία πορεία και μία καριέρα σε μία πολυεθνική εταιρία και μου άρεσε η δουλειά μου, όταν ήρθε στη ζωή μας το "Survivor". Έτσι, τα έβαλα κάτω, ήξερα πως το όνειρο της ζωής μου ήταν να κάνω κάτι δικό μου κάποια στιγμή επιχειρηματικά και να ταξιδεύω, μπήκε και η παράμετρος του ότι θα αποχωριζόμουν τον Σάκη για πολύ καιρό και τελικά αποφάσισα πως θα ήμουν πιο ευτυχισμένη αν τον ακολουθούσα».

-Πώς προέκυψε η δουλειά στα social media;

«Ήρθε απρόσμενα, αλλά το λάτρεψα. Ο digital χώρος και συγκεκριμένα η πλατφόρμα του Instagram είναι το μέρος όπου αισθάνομαι πια δικό μου. Είμαι ελεύθερη να επικοινωνώ με τον κόσμο, να μιλάω γι' αυτά που αγαπώ και πρεσβεύω, να είμαι ο εαυτός μου. Αγαπημένο μου περιεχόμενο είναι τα ταξίδια. Να δείχνω τον κόσμο, τα μέρη και τους ανθρώπους που συναντώ μέσα από τα δικά μου μάτια. Επίσης, αγαπημένο μου θέμα είναι ο υγιεινός τρόπος ζωής και η θετική σκέψη. Όλα αυτά τα επικοινωνώ μέσα από το κανάλι μου και χαίρομαι που ο κόσμος ανταποκρίνεται και αγκαλιάζει αυτό που βλέπει».

-Η τηλεόραση ήταν στόχος ή την είδες κι αυτή σαν μία ακόμη πρόκληση;

«Ήταν μία πρόκληση και βρίσκομαι ακόμα στην πολύ αρχή μου, οπότε ακόμα είναι πρόκληση για μένα, αλλά μου αρέσει πολύ. Είμαι πολύ χαρούμενη που έκανα αυτό το βήμα».

-Για την κριτική που δέχτηκες στα social media ήσουν προετοιμασμένη;

«Ήμουν, το περίμενα και το αποδέχτηκα μιας και όταν εκτίθεσαι είναι αναμενόμενο και να κρίνεσαι. Την κριτική όχι μόνο τη δέχομαι αλλά την αποζητώ κιόλας. Υπάρχει βέβαια και το άλλο άκρο της κριτικής, που είναι τα κακό-, βούλα σχόλια. Αυτά πλέον απλώς εκπαιδεύω τον εαυτό μου να τα προσπερνώ και να μην τους δίνω σημασία».

-Θεωρείς ότι ήταν λίγο σκληροί μαζί σου επειδή είσαι η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη;

«Ο καθένας βλέπει τα πράγματα όπως νομίζει. Και το δέχομαι. Δεν μπορείς να ακούς το πώς βλέπει ο καθένας τις αποφάσεις σου και τα βήματά σου, γιατί τότε θα τρελαθείς και θα πατήσεις φρένο. Εγώ πηγαίνω μπροστά, κάνω αυτά που αγαπώ και πιστεύω, και ο καθένας μπορεί να κρίνει με βάση τα προσωπικά του κριτήρια», είπε στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved