Θυμάστε την Κατερίνα Μάντζιου; Σήμερα έχει ένα παιδάκι και νέα ζωή (photos)
Showbiz

Θυμάστε την Κατερίνα Μάντζιου; Σήμερα έχει ένα παιδάκι και νέα ζωή (photos)

H Κατερίνα Μάντζιου είναι ένα πρόσωπο αγαπητό που έχουμε να δούμε καιρό.

Η γνωστή ηθοποιός είχε αποφασίσει να κάνει μεγάλο διάλειμμα από την υποκριτική, αφού ο γιος της και οι διακυμάνσεις της προσωπικής της ζωής συνέβαλαν σε αυτό. Εκείνη σε συνέντευξή της, λοιπόν, μίλησε για τον μικρό της ενώ ακόμη αποκάλυψε σε ποιον τομέα δραστηριοποιείται επιχειρηματικά.

Η μητρότητα σε έκανε να απέχεις από τη δουλειά σου;

Ο ρόλος της μαμάς με έκανε να απέχω από την υποκριτική, ακριβώς.

Διάβαζες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης;

Ναι, και όταν γέννησα τον Θο­δωρή, μετά, έκανα μαθήματα για θεατρικό παιχνίδι σε παι­διά, όπως και κάποια σεμινά­ρια σε ενήλικες. Ο Θοδωρής, το αγοράκι μου, είναι ο άντρας της ζωής μου τώρα πια.

Είσαι μαμά που του κάνει όλα τα χατίρια, σε κάνει ό,τι θέλει;

Είμαι μαμά, μου αρέσει και το απολαμβάνω. Τον έχω ελεύθερο, θα πάμε εδώ, θα πάμε εκεί... είναι ανεξάρτητο παιδάκι, χαρούμενο και αγαπησιάρικο. Δεν είμαι υπερπροστατευτική, είμαι η κλασική μαμά, στο πλαίσιο των βασικών αρχών, μ' ενδιαφέρει η διατροφή και η ασφάλεια του, κατά τα άλλα θέλω να παίζει, να κάνει ποδήλατο, να κάνουμε πλάκες πολλές και να περνάει ωραία.

Είναι παιδί χωρισμένων γονιών, αλλά όπως εγώ έτσι και ο μπαμπάς του είμαστε καλά απέναντι στον Θοδωρή. Ο μπαμπάς του τον αγαπάει, όπως και ο Θοδωρής εκείνον, και η πορεία των δυο μας είναι κοινή απέναντι στο παιδί κι αυτό είναι σημαντικό και για τους τρείς μας.

Οι διαζευγμένες μητέρες έχουν μια παραπάνω ευθύνη ή μια ενοχή απέναντι στο παιδί τους;

Θα μπορούσε, αλλά εγώ έχω επιλέξει να μην το αντιμετωπίσω έτσι, καμία ενοχή, γιατί θεωρώ ότι με­ταφέρετε και στο παιδί αυτό, οπότε αυτόματα θα πρέ­πει να αισθανθεί, ενδεχομένου, κι εκείνο μια ενοχή, ότι έχει κάποιο πρόβλημα που οι γονείς του δεν είναι πια μαζί γιατί έχουν χωρίσει, Είναι κάτι που συμβαί­νει πολύ συχνά πια στις οικογένειες, δεν το αναφέ­ρω ως κάτι θετικό, ως παράδειγμα προς μίμηση, θα προτιμούσα να ήμουν σε οικογένεια, να είχα και το γιο μου, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται στη ζωή...

Η Κατερίνα Μάντζιου όπως την θυμόμαστε!Ndp Photo

Η μητρότητα σου έχει στερήσει κά­ποιες συνήθειες τις οποίες είχες στο παρελθόν και τις... έκοψες;

Μου έχει στερήσει, ειδικά τα πρώτα χρό­νια που ήταν μικρός, την ελευθερία μου, τις εξόδους μου... μετατοπίστηκα από το δικό μου κέντρο και πηγαίνω στου παι­διού, αλλά αυτό ήταν και η μαγεία, το δώρο, ότι είχα χρόνο να είμαι με το παιδί μου. Τον κοιμίζω, του διαβάζω παραμύ­θια, εξελίχτηκα μέσα από εκείνον πάρα πολύ, είδα ατέλειες δικές μου που έπρε­πε να διορθώσω στον εαυτό μου για να αποτελώ καλύτερο πρότυπο.

Μου έχει εξασκήσει αρκετά την υπομονή μου. Μου έχει περιορίσει τον ελεύθερο χρόνο μου. Τώρα έχω αρχίσει και ανοίγομαι προς τα έξω. Τα τελευταία χρόνια δεν μπορούσα και δεν ήθελα να το κάνω, ήθελα να είμαι κοντά στο παιδί μου. Τώρα αρχίζω και... ξαναστέκομαι, κάνω επιστροφή. Το ότι κάνω μια πρωινή παράσταση με βοηθάει, με εξυπηρετεί, γιατί εκφράζομαι καλλιτεχνικά και το πρωί ο γιος μου είναι στο σχολείο. Μεγαλώνοντας θα μπορώ να δουλεύω και το βράδυ. Επίσης, έχω και βιβλιο­πωλείο στα Μελίσσια.

Έχεις βιβλιοπωλείο;

Ναι, έχω και αυτή τη συνεργασία, που κι αυτή έχει να κάνει με το παιδί, με το παιδικό βιβλίο, οργανώ­νω παρουσιάσεις και εκθέσεις βιβλίων σε σχολεία. Ευτυχώς, έχω συνέταιρο και με βοηθάει, γιατί δεν θα μπορούσα να τα κάνω όλα μόνη μου.

Σε βοηθάει όταν βιώνεις τη θλίψη;

Εμένα ναι, πάρα πολύ. Αν κλείσεις τα μάτια στη θλί­ψη, δεν ξέρω πώ5 μπορείς να προχωρήσει παρα­πέρα. Ενας χωρισμός δεν είναι κάτι ευχάριστο, είχα κι ένα μικρό παιδί... Είναι μια μετάβαση, οπότε ξανα­βρίσκεις τον εαυτό μου μέσα από έναν άλλο ρόλο, αφού είσαι και μάνα. Έχω να κρατήσω διάφορες ισορροπίε5 στη ζωή μου, αλλά είμαι τόσο ευτυχής με το γιο μου, που δεν βίωσα τόσο βαριά το διαζύγιο. Βέβαια, έχω και καλούς φίλους, ανθρώπους που με στηρίζουν στη ζωή μου.

Δείτε την σήμερα!

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved