Μαρία Ανδρούτσου: «Αν δεν μπορείς να δώσεις αγάπη, δεν μπορείς και να πάρεις» (Photos)
Showbiz

Μαρία Ανδρούτσου: «Αν δεν μπορείς να δώσεις αγάπη, δεν μπορείς και να πάρεις» (Photos)

Ηθοποιός, τραγουδίστρια, πιανίστα, μα κυρίως ένας άνθρωπος που αναζητά τη χαρά και την ηρεμία στη ζωή της η Μαρία Ανδρούτσου μιλά σε πρόσφατη συνέντευξή της τη σημασία του να βρίσκει κανείς την ομορφιά μέσα του.

Προτιμάτε να σας θαυμάζουν για το ταλέντο σας ή για τον χαρακτήρα σας; Πώς θα περιγράφατε τον εαυτό σας σήμερα με λίγες λέξεις; Υπάρχει κάτι που θα θέλατε να αλλάξετε;

«Δεν θεωρώ πως κάποιος πρέπει να με θαυμάζει. Αν έχεις καλή σχέση με τον εαυτό σου -και δεν θεωρώ ότι πρέπει να τον θεωρείς τέλειο, αλλά να τα πηγαίνεις καλά μαζί του, να καταφέρνεις δηλαδή να τιθασεύεις τη σκέψη σου, τις αρνητικές σου πλευρές και νιώθεις καλά και ήσυχα- δεν έχεις ανάγκη να σε θαυμάζουν για να νιώσεις καλά. Αν όμως θα έπρεπε να επιλέξω, θα επέλεγα τον χαρακτήρα μου.

Όχι όμως για να τον θαυμάσουν. Θα ήθελα να υπάρχει ένα κομμάτι του χαρακτήρα μου που είτε θα «ενέπνεε» είτε θα βοηθούσε κάποιον να υιοθετήσει μια καλή συνήθεια αποδοχή είναι μεγάλη λέξη. Θα ήθελα να μην αυτομαστιγωνόμαστε συνέχεια, να αποδεχτούμε τον εαυτό μας. Εγώ τον αποδέχομαι τον εαυτό μου, αλλά θα ήθελα να βελτιωθούν πράγματα για να έλθω πιο κοντά στη χαρά. Αυτό με ενδιαφέρει. Περνώντας τα χρόνια και κάνοντας όλα αυτά τα πράγματα τόσο καλλιτεχνικά όσο και κοινωνικά, κατέληξα ότι αυτό που με ενδιαφέρει πάνω απ' όλα είναι να βιώνω εσωτερική ηρεμία και χαρά»

Τι είναι πιο σημαντικό, να δίνεις ή να παίρνεις αγάπη;
«Ναι, πιστεύω ότι οι άνθρωποι φοβούνται να αγαπήσουν και να αγαπηθούν, διότι τα έχουν όλα προκαθορισμένα στο μυαλό τους. Υπάρχει μεγάλος εγωισμός που το εγωικό κομμάτι του εαυτού μας θέλει να λάβει από τον απέναντι μία συγκεκριμένη συμπεριφορά. Αγαπώ σημαίνει εγώ αγαπώ. Δεν σε αγαπώ γιατί μου κάνεις τα χατίρια. Δεν σε αγαπώ γιατί είσαι αυτός που θέλω να είσαι.

Την μπερδεύουμε την αγάπη και γι' αυτό δεν παίρνουμε από τον απέναντι αυτό που θα θέλαμε γιατί είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος. Και επειδή δεν παίρνουμε αυτό που θέλουμε, φοβόμαστε και να ανοιχτούμε. Όμως δεν είναι έτσι. Για μένα αγαπώ σημαίνει παίρνω το ρίσκο και αγαπώ με τις λιγότερες απαιτήσεις από τον άλλον. Το πιο σημαντικό είναι να δίνεις αγάπη. Γιατί αν δεν μπορείς να δώσεις δεν μπορείς και να πάρεις. Εάν δεν μπορείς να δώσεις, θεωρείς και δεδομένο ότι δεν μπορείς να αγαπηθείς». λέει η ηθοποιός στο Open Life.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved