Η αποκάλυψη για το διαζύγιο Λάτσιου – Μενεγάκη και το spoiler του Νικηφόρου για τις Άγριες Μέλισσες
Showbiz

Η αποκάλυψη για το διαζύγιο Λάτσιου – Μενεγάκη και το spoiler του Νικηφόρου για τις Άγριες Μέλισσες

 

Τα νέα της showbiz και αυτή την εβδομάδα, που κύλησε ήταν πολλά και ενδιαφέροντα!

Ας δούμε τα πέντε θέματα που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον σας τις προηγούμενες ημέρες.

Ένα θέμα που διαβάσατε ήταν η απίστευτη αποκάλυψη για το διαζύγιο της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου 9 χρόνια μετά! Ποιος θα το περίμενε, πως εννέα χρόνια μετά το διαζύγιο Ελένης Μενεγάκη-Γιάννη Λάτσιου θα έβγαινε στη δημοσιότητα μία λεπτομέρεια που δεν είχε ακουστεί ποτέ;

Δεύτερο θέμα στις επιλογές σας ήταν η δυσάρεστη ανακοίνωση του Γιάννη Σερβετά. Ανακοίνωσε το θάνατο Έλληνα ηθοποιού! Ο ηθοποιός μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Instagram έκανε μια δυσάρεστη ανάρτηση. Ανακοίνωσε το θάνατο γνωστού Έλληνα ηθοποιού με τον οποίο είχε συνεργαστεί.

Τρίτο θέμα αναδείξατε, το απόλυτο spoiler που έδωσε ο Αναστάσης Ροϊλός στον αέρα του Πρωινού μιας και υποδύεται τον Νικηφόρο στις Άγριες Μέλισσες και σίγουρα ουδείς περιμένει αυτή την εξέλιξη αφού άλλα ακούγονταν και γράφονταν!

Τέταρτο θέμα έρχεται ένα στιγμιότυπο από το X-Factor! Σκόρπισε τον τρόμο η Δέσποινα Βανδή στο πλατό! Οι μέντορες έμειναν με το στόμα ανοιχτό! Ξαφνικά και χωρίς κανείς να το περιμένει, εμφανίστηκε στη σκηνή η Δέσποινα Βανδή και ανακοίνωσε ότι λόγω ενός προβλήματος που προέκυψε ξαφνικά σε έναν παίκτη.

Στην πέμπτη θέση βρέθηκε το βαρύ πένθος ηθοποιού, αφού η πολυαγαπημένη του μητέρα έφυγε από τη ζωή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved