Κυριακίδης: «Μόνο αν στοχεύσουμε σε βάθος χρόνου θα ισχυροποιήσουμε την ελληνική τηλεόραση»
Showbiz

Κυριακίδης: «Μόνο αν στοχεύσουμε σε βάθος χρόνου θα ισχυροποιήσουμε την ελληνική τηλεόραση»

Η  «Μουρμούρα» συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή και να έχει την αποδοχή και την αγάπη από το τηλεοπτικό κοινό. Τι είναι αυτό που έχει κάνει την σειρά του Alpha να συνεχίζει την τόσο επιτυχημένη πορεία της;

«Η ποιότητα των σεναρίων, η καλαίσθητη παραγωγή και π ερμηνευτική γραμμή όπου συμβάλλουν ηθοποιοί και σκηνοθέτης. Είναι μια ολόκληρη «τηλεοπτική» γλώσσα με συγκεκριμένους υποκριτικούς κώδικες που έφεραν κάποια αλλαγή στο τηλεοπτικό στερέωμα. Η αυτονομία των επεισοδίων, από την άλλη, δίνει την ευκαιρία στον τηλεθεατή να μπορεί να παρακολουθήσει όποτε θέλει τη σειρά. Πάνω από όλα αυτά, η ταύτιση των θεατών και ολόκληρων οικογενειών με τους χαρακτήρες της σειράς. Και επιπλέον η κωμική διάσταση των γεγονότων που κρύβουν πολλές πολλές αλήθειες» τόνισε στο TV Kous Kous ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

-Πώς βλέπετε την προσπάθεια στο κομμάτι της μυθοπλασίας που γίνεται τη φετινή χρονιά;

«Είναι ικανοποιητικό. Επιτέλους άνοιξε η αγορά για να εισέλθουν και καινούργια πρόσωπα στον τηλεοπτικό χάρτη. Πολλές και αξιόλογες ερμηνείες και καλοστημένες παραγωγές. Πρέπει όμως η προσπάθεια να συνεχιστεί διότι μόνο αν στοχεύσουμε σε βάθος χρόνου, θα ισχυροποιήσουμε την ελληνική τηλεόραση.»

-Υπάρχει κάποια παραγωγή-σειρά που να την παρακολουθείτε φανατικά και να την έχετε ξεχωρίσει;

«Δυστυχώς λόγω ωραρίων (γυρίσματα και θέατρο) έχω παρακολουθήσει αποσπασματικά κάποιες σειρές. Δεν θα ήθελα δώσω τα εύσημα σε κάποιες αλλά και στενοχωρήσω κάποιες άλλες. Πιστεύω πι όλοι χωράμε στην τηλεόραση και όσο πολύ ελληνικό προϊόν προβάλλουμε τόσο καλύτερα. Το κοινό θα βγάλει τα δικά τι συμπεράσματα και αποφάσεις.»

-Κάνοντας τον δικό σας «απολογισμό τι κρατάτε από αυτή τη μεγάλη πορεία που έχετε;

«Την ανάγκη μου για έρευνα και εξέλιξη. Την ανάγκη μου, για αισθητικές και στις χαοτικές προσεγγίσεις που σημαδεύοντας την εποχή μας και να διερωτώμαι συνεχώς: «Γιατί βρίσκομαι εγώ εδώ;». Πόσο θα αντέξω να ταξιδεύω μέσα σε αυτό το «θεατρο-φορείο»; Επιβιβάστηκα κάποτε και τώρα δεν θέλω να ξαναβγώ.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved