Βίκυ Καγιά: «Είμαι πλέον 41, έφαγα πολλά χαστούκια και είμαι πολύ ψύχραιμη» (Photos)
Showbiz

Βίκυ Καγιά: «Είμαι πλέον 41, έφαγα πολλά χαστούκια και είμαι πολύ ψύχραιμη» (Photos)

Η Βίκυ Καγιά είναι στα καλύτερα της.

Με δύο επιτυχημένες εκπομπές αυτή τη σεζόν, ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή και κατάκτηση της προσωπικής της ισορροπίας μίλησε για όλα χωρίς κανένα άγχος.

Και προπαντός παραμένει ψύχραιμη...

Συναισθηματική κατάσταση που, όπως μας λέει, απέκτησε χάρη στο σύζυγο της.

Δεύτερη χρονιά για το «GNTM», μία εκπομπή με μεγάλη απήχηση αλλά και πολλές αντιδράσεις ως προς το περιεχόμενο της. Θα ήθελα να μου πείτε, γιατί την αγάπησαν τόσο πολύ οι τηλεθεατές και γιατί τη μίσησαν κάποιοι άλλοι;

«Και τη δεύτερη χρονιά, το "GNTM" πήγε εξαιρετικά. Ήμουν σίγουρη γι' αυτό το αποτέλεσμα, γιατί είχε πολύ ωραία δυναμική πέρυσι και φέτος υπήρχε πολύ καλύτερη προετοιμασία, πολύ πιο ωραίες ιδέες στο κομμάτι της μόδας, ωραία ρούχα, μακιγιάζ, μαλλιά.

Ήμουν σίγουρη ότι αυτό θα αρέσει παραπάνω στον κόσμο, γιατί η μόδα είναι ένας κόσμος πολύ όμορφος, έχει πάρα πολλά πράγματα ν' αγγίξεις. Πήγε πάρα πολύ καλά, ήταν και τα κορίτσια σίγουρα και όμορφα και αποφασισμένα, και όλα λειτούργησαν με τον καλύτερο τρόπο.

Όσο για το άλλο σκέλος της ερώτησης σας, είχε τεράστια απήχηση μέχρι και... φανατισμό, θα μπορούσα να πω! Ο κόσμος έχει φανατιστεί με το “GNTM" και είναι μεγάλη τιμή για εμάς. Οπότε ήταν φυσικό να υπάρχουν και αρνητικά σχόλια. Όλα τα λαμβάνεις υπόψη σου, τι άλλο να κάνεις;».

Πώς διαχειρίζεστε όλη αυτή τη δημοσιότητα και τη συζήτηση που γίνεται; Τα βλέπετε όλα;

«Όχι, δεν μπορώ να τα δω όλα. Δεν είμαι σουπεργούμαν... Αλλά αυτά που έχουν σημασία τα διαβάζω, τα ακούω, μου τα μεταφέρουν. Είμαι στο χώρο από τα 14 μου. Η δημοσιότητα δεν ήρθε αμέσως, είναι ένα κομμάτι της ζωής μου που χτιζόταν σιγά σιγά. Γιατί -κακά τα ψέματα- όταν επιλέγεις να κάνεις μόντελινγκ δεν γίνεσαι και απαραίτητα διάσημος. Έρχεται σιγά σιγά. Έγινα γνωστή αλλά όχι στο ευρύ κοινό, περισσότερο στο χώρο της μόδας.

Συνεπώς όλα αυτά τα χρόνια γιατί είμαι πλεόν και 41, έφαγα πολλά χαστούκια και είμαι πολύ ψύχραιμη πλέον. Και φυσικά χαίρομαι που το πρόγραμμα πήγε πάρα πολύ καλά, αλλά παραμένω ψύχραιμη.

Πώς είναι να κρίνεις μοντέλα, γνωρίζοντας ποιες δυσκολίες υπάρχουν σε αυτό το επάγγελμα;

«Δεν είναι καθόλου εύκολο, από τη μια μεριά. Από την άλλη, όμως, σου το κάνει εύκολο το κορίτσι, αν είναι αποφασισμένο, σοβαρό κι αν έχει έρθει για τους σωστούς λόγους. Είναι αμφίδρομο αυτό το πράγμα. Δεν κρίνεις κάτι το οποίο το βλέπεις εσύ μεμονωμένα ή όπως σου αρέσει εσένα. Είναι ανάλογα με την ενέργεια που παίρνεις, τη συμπεριφορά... Μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας, μπορώ να διακρίνω αν ένα κορίτσι βλέπει σοβαρά ή όχι το μόντελινγκ.

Και πάρα πολλές φορές είμαι πολύ αυστηρή, γιατί αισθάνομαι ότι πρέπει να είμαι. Δεν πρέπει να ακυρώσουμε όλο αυτό τον κόπο που έχουμε κάνει, όλος αυτός ο κόσμος που δουλεύουμε σε αυτή τη δουλειά, όλα αυτά τα χρόνια. Δεν μπορείς να γίνεις μοντέλο σε ένα βράδυ».

Τρεις συμβουλές για ένα κορίτσι που ξεκινά τώρα στο χώρο της μόδας;

«Να είναι ο εαυτός της, όσο πιο φυσική μπορεί, και να είναι ψύχραιμη. Εφόσον βέβαια πληροί τις προδιαγραφές».

Το «Shopping star» τι ρόλο έχει στη ζωή σας; Τι διαφορετικό έχει από το «GNTM»;

«Είναι η λατρεία μου, η ψυχοθεραπεία μου. Είμαι πολύ τυχερή γιατί καταπιάνομαι με δυο εκπομπές που με αφορούν, που έχουν γνώμονα τη μόδα. Στο "Shopping star", βλέπουμε τη μόδα που αφορά τη μέση Ελληνίδα, την καθημερινή γυναίκα που αγαπάει τα ρούχα, που θέλει να ενημερωθεί και να μάθει και το βλέπει όλο αυτό με πολύ μεγάλη δόση χιούμορ. Και έχουμε και την άλλη εκδοχή, που είναι κορίτσια που θέλουν να γίνουν επαγγελματίες, να κερδίζουν χρήμα τα από αυτό. Οπότε έχουμε μια ισορροπία», είπε στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved