Θανάσης Αναγνωστόπουλος: «Καμία φορά λέω περισσότερα από όσα πρέπει» (Photos)
Showbiz

Θανάσης Αναγνωστόπουλος: «Καμία φορά λέω περισσότερα από όσα πρέπει» (Photos)

Μετρημένος με εμπεριστατωμένες απόψεις και κατασταλαγμένη θέση για την τηλεόραση, ο δημοσιογράφος Θανάσης Αναγνωστόπουλος μας έχει συνηθίσει σε υπέροχες συνεντεύξεις στην εκπομπή «Dot.».

O ίδιος σε συνέντευξή του εξηγεί αν θα δοκίμαζε να κάνει την εκπομπή με άλλον εκτός της Νάνσυς Ζαμπέτογλου, αν του έχει στοιχίσει η ειλικρίνεια του και αν η αναγνωρισιμότητα επηρεάζει την καθημερινότητα του.

Αν σας πρότειναν να κάνετε την ίδια εκπομπή με κάποιον άλλον, θα το δοκιμάζατε;

«Ούτε θα το δοκίμαζα, ούτε θα είχε το ίδιο αποτέλεσμα" αν έκανα την ίδια εκπομπή με διαφορετική παρτενέρ. Βασίζομαι πολύ στη Νάνσυ, γιατί ξέρω πως, εκτός από τη χημεία μας αν χρειαστεί, θα με προστατεύει από τον δικό μου παρορμητικό εαυτό, που καμία φορά λέει περισσότερα από όσα πρέπει».

Η Νάνσυ θα απαντούσε το ίδιο;

«Όπως την ξέρω, το ίδιο θα έλεγε».

Δεν διστάζετε να εκφράσετε τη γνώμη σας για ανθρώπους της τηλεόρασης, ακόμη κι αν δεν είναι κολακευτική. Αυτή η ειλικρίνεια σας έχει στοιχίσει;

«Μην το λέτε, φυσικά και έχω διστάσει πολλές φορές να πω δημόσια τη γνώμη μου για κάποιον. Δεν είμαι τόσο ατρόμητος όσο θα ήθελα. Πάντως, όσες φορές έχω γράψει τη γνώμη μου για κάποιον, δεν στοχοποιώ τον ίδιο τον άνθρωπο, δεν τον κρίνω γενικά, αλλά μόνο κάτι συγκεκριμένο που έχει κάνει ή που έχει πει και εγώ το θεωρώ λάθος. Τώρα, αν δεν μου πει κάποιος έξω «Καλησπέρα», επειδή έτυχε να γράψω κάτι γι' αυτόν, ε, ας μη μου πει. Δικαίωμα του είναι. Ούτε στην καριέρα μου πιστεύω ότι στοίχισε. Μην τρελαθούμε κιόλας ούτε πολιτικό ρεπορτάζ κάνω ούτε δημοσιογραφικές αποκαλύψεις».

Όσο προχωρά η σεζόν, διακρίνεται μια τάση ενίσχυσης των ριάλιτι και μια γενναία αύξηση της μυθοπλασίας. Πού το πάει η φετινή τηλεόραση;

«Δεν έχω ιδέα πού το πάει η φετινή σεζόν. Και όποιον πει ότι ξέρει μην τον πιστέψετε. Όλοι εικασίες κάνουμε. Όντως υπερέχουν τα ριάλιτι προγράμματα που φέτος σκίζουν, αλλά του χρόνου μπορεί να έχουν μέτρια πορεία -το έχουμε ξαναδεί πολλές φορές στο παρελθόν- και χαίρομαι που αυξάνεται η μυθοπλασία, αλλά θα χαιρόμουν περισσότερο αν είχαν καλύτερο και πρωτότυπο σενάριο».

Έχετε δηλώσει ότι, ως καλεσμένοι, σας ενδιαφέρουν άνθρωποι που έχουν να επιδείξουν καλλιέργεια, όχι μια συμπτωματική αναγνωρισιμότητα. Πιστεύετε ότι υπάρχουν αρκετοί τέτοιοι άνθρωποι;

«Δεν θυμάμαι πότε το είπα, αλλά ειλικρινά προτιμώ να κάνω συνέντευξη με κάποιον που έχει κάτι να πει. Να μοιραστεί μια σκέψη ή έναν προβληματισμό. Ναι, πιστεύω ότι υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι εκεί έξω που θα πουν κάτι ενδιαφέρον και μπορεί να μη σου αλλάξουν την κοσμοθεωρία σου, αλλά αξίζει να τους ακούσεις».

Έχετε προσωπικό χρόνο; Ένα χόμπι που θα θέλατε να μας αποκαλύψετε;

«Μπα, είμαι φουλ βαρετός τύπος μάλλον. Βαριέμαι τα χόμπι, γυμναστήριο πηγαίνω με το ζόρι και δεν μου αρέσει να βγαίνω πολύ».

Η αναγνωρισιμότητα επηρεάζει την καθημερινότητα σας; Για παράδειγμα, σε μια έξοδο σας, θα ακούσετε σχόλια από ανθρώπους που σας παρακολουθούν;

«Όντως θα σε αναγνωρίσει η κυρία στο γκισέ κάποιας υπηρεσίας, που είτε θα σε βοηθήσει, είτε θα σου κάνει τη ζωή κόλαση. Μου έχουν τύχει και τα δύο, όπως μου έχει τύχει να με χρεώσουν διπλάσια γιατί "έλα, μωρέ, έχει λεφτά αυτός, στην τηλεόραση βγαίνει".

Και έξω στον δρόμο ή σε μια έξοδο, θα με πλησιάσουν άνθρωποι κυρίως για να πουν έναν καλό λόγο, αλλά ξέρω ότι, αν τους ρωτήσω πώς με λένε ή τι ακριβώς κάνω, αμφιβάλλω αν οι μισοί θα ξέρουν», είπε στη Real.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved