Η Βίκυ Λέανδρος εξομολογήθηκε το πρώτο πράγμα που κάνει όταν έρχεται στην Αθήνα
Showbiz

Η Βίκυ Λέανδρος εξομολογήθηκε το πρώτο πράγμα που κάνει όταν έρχεται στην Αθήνα

Η Βίκυ Λέανδρος αποκάλυψε τι κάνει μόλις βρεθεί στην πρωτεύουσα.

Η ερμηνεύτρια με τη διεθνή πορεία, πρόκειται να δώσει συναυλία στην Αθήνα, και παραχώρησε συνέντευξη μιλώντας για πολλά. Έτσι, λοιπόν, αναφέρθηκε στα εγγόνια της, στη σημασία της καταξίωσης για εκείνη, αλλά και ποιοι είναι εκείνοι που κατορθώνουν να την επηρεάζουν.

Ποια είναι η αίσθηση που έχετε όταν τραγουδάτε στην πατρίδα σας;

Παρόλο που οι εμφανίσει μου στην Ελλάδα δεν είναι τόσο συχνές, όσο θα ήθελα, έχουν για μένα μια μεγάλη συ­γκίνηση. Ο κόσμος που έρχεται είναι πάντα ιδιαίτερα Θερμός, μου δείχνει τη μεγάλη αγάπη του και με κάνει να θέλω να του την ανταποδώσω.

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που κάνετε πατώντας το πόδι σας στην Ελλάδα;

«Κυνηγάω» τον ήλιο και τρώω οπωσδήποτε μια τυρόπιτα!

Τι σημαίνει επιτυχία και καταξίωση για εσάς;

Για εμένα επιτυχία είναι π αγάπη που εισπράττω από τον κόσμο, Από πολύ νωρίς στην καριέρα μου είχα την ευτυχία να εισπράττω απεριόριστη αγάπη από το κοινό που έρχεται στις συναυλίες μου. Κάθε χρόνο δίνω 70 και πλέον συναυλίες και η αγάπη αυτή που εξακολουθώ να παίρνω αποτελεί για μένα μια τερά­στια δύναμη.

Πότε ο καλλιτέχνης καταφέρνει να απολαμβά­νει την επιτυχία του;

Θεωρώ πως ο κάθε άνθρωπος, όχι μόνο ο καλλιτέχνης, μπορεί να απολαύσει την επιτυχία, μόνο όταν εκείνη συνοδεύεται από ευτυχία στην προσωπική ζωή του.

Ποιο όνειρο είναι εκείνο που παραμένει ανεκ­πλήρωτο στην πάροδο του χρόνου;

Δεν μπορώ να πω ότι έχω κάποιο ανεκπλήρωτο όνειρο. Η ζωή στάθηκε πολύ γενναιόδωρη μαζί μου και γι’ αυτό είμαι ιδιαίτερα ευγνώμων, θέλω να συ­νεχίσω τις συναυλίες μου και την επαφή μου με τον κόσμο, θέλω ακόμα να μπορώ να είμαι δημιουργική.

Κοιτάζοντας πίσω, στο παρελθόν, υπάρχει κάτι που δεν θα θέλατε να σας είχε συμβεί;

Όπως όλοι οι άνθρωποι, έτσι κι εγώ, έχω κάνει αρκετά λάθη στη ζωή μου.'Ομως, μέσα από αυτά κατάφερα να μάθω αρκετά πράγματα για τη ζωή, τα οποία με βοήθησαν να ωριμάσω.

Ποιος είναι ο άνθρωπος που καταφέρνει να σας επηρεάζει;

Τα παιδιά μου αποτελούν την πιο θετική επιρ­ροή στη ζωή μου. Είμαι πολύ παραδοσιακή μητέρα κι έχω μια πολύ στενή σχέση και με τα τρία παιδιά μου, τα οποία ακούω και συμ­βουλεύομαι.

Σε προσωπικό επίπεδο τα πράγματα ήρθαν τόσο καλά για εσάς όσο και στο επαγγελματικό;

Είμαι ευτυχισμένη. Έχω μια πολύ ωραία οικογένεια, στην οποία είμαι αφιερωμένη, όπως έχω πολλούς και καλούς φίλους.

Πώς είναι η σχέση με τα εγγόνια σας;

Έχω τρία εγγόνια, τα οποία λατρεύω. Τα εγγόνια μου ζουν δίπλα μου και είμαι πολύ ευτυχής γι' αυτό. Έχω την τύχη να τα βλέπω και να τα χαίρομαι κάθε μέρα.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved