Θάνος Μικρούτσικος: Η showbiz αποχαιρετά τον σπουδαίο συνθέτη (Photos)
Showbiz

Θάνος Μικρούτσικος: Η showbiz αποχαιρετά τον σπουδαίο συνθέτη (Photos)

Πέθανε ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης, Θάνος Μικρούτσικος το απόγευμα του Σαββάτου.

Μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο, ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης έφυγε από τη ζωή.

Η Ελλάδα πενθεί τον χαμό του Θάνου Μικρούτσικου, ο οποίος σε ηλικία 72 ετών «έφυγε» από τη ζωή.

Αρκετοί ήταν οι εκπρόσωποι της ελληνικής showbiz που μόλις ενημερώθηκαν την δυσάρεστη είδηση, θέλησαν και διαδικτυακά να αποχαιρετήσουν τον αγαπημένο τους μουσικοσυνθέτη, συνεργάτη και φίλο.

«Τελευταία υπόκλιση στον πιο γενναίο. Θάνο, μαέστρο μου, σ’ευχαριστώ για όλα» έγραψε ο Μίλτος Πασχαλίδης στο Instagram.

Ο Γιώργος Νταλάρας συγκλονισμένος έγραψε σε μαύρο φόντο: "Το καραντί, το καραντί θα μας μπατάρει. Έχε γεια μαχητή μου".

H Ελευθερία Αρβανιτάκη: "Αποχωριζόμαστε έναν μεγάλο δημιουργό, μια μεγάλη φυσιογνωμία στη μουσική μας ζωή, έναν συγκινητικό άνθρωπο. Το έργο του θα είναι πάντα κοντά μας!!! Η λύπη μου μεγάλη. Καλό ταξίδι αγαπημένε Θάνο.".

Ο Γιάννης Κότσιρας συγκινημένος αποχαιρέτησε τον Θάνο Μικρούτσικο: "Έφυγες Θάνο μου. Πόσο μόνοι φίλε μου.
Τόσο μόνοι... Καλή ξεκούραση καλέ μου. Καλή ξεκούραση..."

Ο Δημήτρης Μπάσης συγκλονισμένος έγραψε: "Θάνο καλό ταξίδι...
Θα ζεις για πάντα μέσα από τα τραγούδια σου...".

«Αυτή η φωτογραφία είναι από την τελευταία μεγαλειώδη συναυλία του Θανου Μικρουτσικου στο Ηρώδειο ενώ τραγουδούσε τους θρυλικούς και μόνο δικούς του «εφτα νανους». Δε θα ξεχάσω ποτέ αυτί τη βραδιά, αυτή την ερμηνεία όλο πόνο αλλά και δυναμισμό και αισιοδοξία και αγάπη για τη ζωή… Ένας τεράστιος συνθέτης, ένας υπέροχος άνθρωπος, μια ανυπολόγιστη απώλεια. Έφυγε ο ήρωας μου… Ο ήρωας όλων μας…», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καραδήμος.

H Ελισάβετ Μουτάφη έγραψε: "Τώρα, μαζί με τους εφτά σου κατηφοράς, καλό δρόμο...» και δημοσίευσε μία κοινή τους φωτογραφία"!

Ο Πέτρος Φιλιππίδης σχολίασε: "ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΑΝΕ ΠΩΣ ΗΜΟΥΝΑ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΙ’ΑΠΟ ΣΠΟΥΡΓΙΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΜΟΥΝΑ ΑΕΤΟΣ» Και μεγαλος εισαι και αετος!!!ΑΝΤΙΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ!!!"

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης συγκινεί με το μήνυμά του: "στενεύουν τα περάσματα,οι φίλοι μου φαντάσματα... Στο καλό υπεροχε Θανο! Θα είσαι πάντα στην καρδιά μου 😢❤️ #θανοςμικρουτσικος #great #loveuforever #sadness #greece #athens".

Η Πέγκυ Ζήνα: "Και καπως ετσι...η ιστορία γινεται σιωπή...σας ευχαριστουμε οι νεότεροι γι αυτό το κομματι ιστοριας που γραψατε και για οσα μας χαρισατε...θα σας τραγουδαμε παντα...καλο ταξιδι λουσμενο με φως..."

«Αντίο Θάνο Μικρούτσικε! «Κουφός ο Σάλαχ το κατάστρωμα σαρώνει. Μ’ ένα ξυστρί καθάρισέ με απ’ τη μοράβια. Μα είναι κάτι πιο βαθύ που με λερώνει. Γιε μου που πας; Μάνα, θα πάω στα καράβια.» έγραψε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved