Θάνος Μικρούτσικος: Το βαρύ ζεϊμπέκικο πάνω στο νυφικό κρεβάτι (Video)
Showbiz

Θάνος Μικρούτσικος: Το βαρύ ζεϊμπέκικο πάνω στο νυφικό κρεβάτι (Video)

Θάνος Μικρούτσικος: Η άγνωστη ιστορία το βράδυ πριν τον γάμο του με την Μαρία

Με αφορμή το θάνατο του δημοφιλούς μουσικοσυνθέτη η ΕΡΤ1 πρόβαλλε μια παλαιότερη συνέντευξη στην οποία ο Θάνος Μικρούτσικος προέβη σε προσωπικές εκμυστηρεύσεις στη Σοφία Τσιλιγιάννη, μεταξύ των οποίων και το βαρύ ζεϊμπέκικο που χόρεψε πάνω στο νυφικό κρεβάτι τη νύχτα πριν τον γάμο του με την Μαρία Παπαγιάννη.

«Είμαι μακαρονάς και άνθρωπος του καλού πούρου. Είμαι χιουμορίστας και ευτυχώς το διατήρησα την εποχή του Υπουργείου. Όταν δεν ήθελα από το τριψήφιο να ακούσω Υπουργό συγκεκριμένο ή συγκεκριμένους Υπουργούς που δεν μου πολυάρεσαν ή τους βαριόμουν εκείνη την στιγμή παρίστανα στο τηλέφωνο την καθαρίστρια.

Ήταν το προηγούμενο βράδυ του γάμου μου με την Μαρία. Κοιμηθήκαμε στη 1 τη νύχτα και 3 ώρες μετά κατά τις 4, ξύπνησα σηκώθηκα πάνω στο κρεβάτι και άρχισα να τραγουδάω ένα κλασσικό ζεϊμπέκικο του Μητροπάνου – όχι δικό μου- και να το χορεύω.

Ήταν τα λαδάδικα. Η Μαρία ταράχθηκε, σηκώθηκε, νόμιζε ότι κάτι έγινε αλλά έβαλε τα γέλια, με παρακολούθησε, με χειροκρότησε και κοιμηθήκαμε» είπε μεταξύ άλλων ο δημοφιλής συνθέτης.

Δείτε όλα όσα είπε στο video που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved