Τζένη Μπότση: Η πιο τρυφερή φωτογραφία για το νέο έτος, που σίγουρα δεν την περιμέναμε!
Showbiz

Τζένη Μπότση: Η πιο τρυφερή φωτογραφία για το νέο έτος, που σίγουρα δεν την περιμέναμε!

Η Τζένη Μπότση απολαμβάνει τις πρώτες γιορτές με τη νεογέννητη κορούλα της.

Η ηθοποιός βιώνει τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της!

Η Τζένη Μπότση και ο άντρας της απέκτησαν ένα υγιέστατο κοριτσάκι και πέρασαν οικογενειακά τις μέρες των γιορτών.

Ουδείς – πέρα από τους δικούς της ανθρώπους- δεν γνώριζε πως η Τζένη ήταν έγκυος. Το χαρμόσυνο νέο μάθαμε όλοι μας όταν η ηθοποιός είχε ήδη φέρει στον κόσμο την μικρή της πριγκίπισσα.

Λίγες μόλις ώρες μετά τη γέννηση της κόρης της, η Τζένη Μπότση δήλωσε χαρακτηριστικά στο assist.gr: «Δεν πιστεύω ότι η εγκυμοσύνη είναι η πιο ωραία περίοδος στη ζωή της γυναίκας. Μας έχουν μεγαλώσει μέσα στο ψέμα. Από την αρχή επέλεξα να μοιραστώ αυτό που μου συνέβαινε με ανθρώπους που δεν θα το έλεγαν πουθενά και θα σεβόντουσαν το θέλω μου.
Δημιούργησα ένα πολύ ωραίο πυρήνα γύρω μου, είχα ωραία παρέα και βίωσα την εγκυμοσύνη μου όπως ήθελα. Δεν συνηθίζω να μιλώ για την προσωπική μου ζωή. Το ξέρεις. Πιστεύω βαθιά ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται για το τι κάνω. Έχουμε μάθει, τα τελευταία χρόνια, να μας αρέσει να κοιτάμε από την κλειδαρότρυπα τις ζωές των άλλων, χωρίς ωστόσο να δίνουμε σημασία»!

Η Τζένη Μπότση μετά την αλλαγή του χρόνου δημοσίευσε μία υπέροχη φωτογραφία, εσύ την έχεις δει; Δες την στην παρακάτω gallery!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved