Χαρά Παππά: Η μεγάλη διαφορά ηλικίας με τον Μπουράκ Χακί και η ενόχληση του πατέρα της (photos-vid)
Showbiz

Χαρά Παππά: Η μεγάλη διαφορά ηλικίας με τον Μπουράκ Χακί και η ενόχληση του πατέρα της (photos-vid)

Η πρώην διαγωνιζόμενη του «GNTM» έκανε την αποκάλυψη.

Η Χαρά Παππά και ο Τούρκος star Μπουράκ Χακί είναι ένα από τα ζευγάρια που συζητιούνται αρκετά, ενώ μάλιστα λέγεται ότι θα επισημοποιήσουν τη σχέση τους σύντομα, καθώς ήδη συγκατοικού,

Η μελαχρινή καλλονή παραχώρησε, λοιπόν, σήμερα (3/1) συνέντευξη στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του star channel «Στη Φωλιά των Κου Κου» και μίλησε για πολλά και διάφορα. ‘

Αφού αρχικά ανέφερε ότι μετά τη συμμετοχή της στο «Greece’s next top model» το κινητό της έχει πάρει φωτιά και διηγήθηκε ένα περιστατικό με μαθητές που φώναζαν το όνομά της στον δρόμο, μίλησε στον Γιώργο Κρικοριάν και για πιο προσωπικά της κομμάτια.

Μίλησε, λοιπόν, για τη ζωή της στην Γερμανία, όπου είχε μετακομίσει με τους γονείς της. Μάλιστα, εξομολογήθηκε ότι οι δικοί της μένουν ακόμη εκεί, κι εκείνη πηγαινοέρχεται.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της αναφέρθηκε όπως ήταν αναμενόμενο και στη σχέση της με τον Μπουράκ Χακί!

Ανέφερε, αρχικά, ότι γνωρίστηκαν στην Θεσσαλονίκη, όπου σπούδαζε η ίδια, και συγεκριμένα στα μπουζούκια, ενώ ανέφερε: «Κοιταζόμασταν πολλές ώρες! Τέσσερεις ώρες κοιταζόμασταν. Νομίζω ότι εκείνος έκανε την πρώτη κίνηση κι εκείνος πιστεύει ότι την έκανα εγώ».

Έπειτα, μίλησε για την απόφασή της να μετακομίσει στην Τουρκία, και αποκάλυψε: «Έγινε πολύ νωρίς! Ήταν η φάση του ενθουσιασμού και του έρωτα. Τελείωσα τη σχολή μου και μου είπε “θέλω να έρθεις”. Γνώρισα την οικογένειά του κι εκείνος τη δική μου κι έτσι έφυγα».

Εκείνη κι ο Μπουράκ Χακί έχουν αρκετά μεγάλη διαφορά ηλικίας.

Το μοντέλο εξομολογήθηκε ότι η διαφορά τους «χτύπησε» τον πατέρα της και αποκάλυψε και τη διαφορά που έχουν οι δύο άντρες μεταξύ τους.

Στις ακόλουθες εικόνες η αποκάλυψη…

Η συνέντευξή της...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved