Έρρικα Μπρόγιερ: Ποια ήταν η αγαπημένη ηθοποιός, που έφυγε από τη ζωή στα 77 της χρόνια
Showbiz

Έρρικα Μπρόγιερ: Ποια ήταν η αγαπημένη ηθοποιός, που έφυγε από τη ζωή στα 77 της χρόνια

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο από το θάνατο της Έρρικας Μπρόγιερ σε ηλικία 77 χρονών.

Η τραγουδίστρια, χορεύτρια και ηθοποιός γεννήθηκε στην Αθήνα το 1942 από Έλληνα πατέρα και μητέρα Αυστριακή.

Ο πατέρας της ήταν ο ηθοποιός Τέλης Ανθίδης (Αριστοτέλης Μαστραπάς), η Έρρικα όμως όπως και η αδερφή της Μαργαρίτα κράτησαν το επίθετο της μητέρας τους για να κάνουν καριέρα.

Οι δυο τους ξεκίνησαν ως δίδυμο στο τραγούδι και τον χορό το 1961, ενώ ένα χρόνο μετά έκαναν και την παρθενική τους εμφάνιση στο σινεμά στην ταινία "Όταν λείπει η γάτα" του Αλέκου Σακελλάριου.

Η Έρρικα Μπρόγιερ παντρεύτηκε το 1965 τον Κώστα Βουτσά με τον οποίο απέκτησαν και μία κόρη, την Σάντρα.

Ο γάμος τους δεν κράτησε πολύ.

Η Έρρικα Μπρόγιερ μετά από κάποιο διάστημα σταμάτησε να συνεργάζεται με την αδερφή της Μαργαρίτα και είχε πει: «Η αδερφή μου πέρασε ένα πρόβλημα υγείας, όχι πολύ σοβαρό, και δεν μπορούσε να δουλέψει. Συγχρόνως, επειδή έκανε αποταμίευση και της άρεσε να μαζεύει τα λεφτά της, εκείνη είχε κάποια χρήματα και άνοιξε μια μπουτίκ. Είχε πει πως μόλις ανοίξω και πάει καλά θα επιστρέψω στη δουλειά, αλλά δεν ήρθε ποτέ. Σίγουρα μου έλειψε! Όταν έκανε την κόρη της Κρίστυ, εγώ τότε δούλευα με τον Βαγγέλη Σειληνό, ενώ όταν έκανα εγώ την κόρη μου, Σάντρα εκείνη δούλεψε στο θέατρο και έκανε μόνη της».

Η μεγάλη της αγάπη ήταν ο Κώστας Βουτσάς και είχε αναφέρει: «Τον λατρεύω τον Κώστα, τον αγαπάω, πιο πολύ τώρα από τότε. Δεν θέλω να ακούσω κάτι για τον Κώστα, προτιμώ να πουν για μένα. Είχα στεναχωρηθεί όταν χωρίσαμε. Αν και κάτσαμε και μιλήσαμε με τον Κώστα για να χωρίσουμε. Και η Σάντρα δεν το κατάλαβε καθόλου γιατί δεν το είχε καταλάβει. Περάσαμε και εκείνος και εγώ δύσκολα, αλλά το βρήκαμε».

Η Έρρικα Μπρόγιερ το τελευταίο μήνα ήταν στο νοσοκομείο, όπου εκεί άφησε την τελευταία της πνοή!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved