Αποκλειστικό: Συντετριμμένος ο Κώστας Βουτσάς: «Έχασα έναν δικό μου άνθρωπο» (photos)
Showbiz

Αποκλειστικό: Συντετριμμένος ο Κώστας Βουτσάς: «Έχασα έναν δικό μου άνθρωπο» (photos)

Ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει ο Κώστας Βουτσάς πως μία από τις σημαντικότερες γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του, η Έρρικα Μπρόγιερ, έφυγε τόσο σύντομα και τόσο ξαφνικά από τη ζωή.

Ο αγαπημένος ηθοποιός ο οποίος είχε παντρευτεί τη γνωστή ηθοποιό το 1965 και έχουν αποκτήσει μαζί μία κόρη, τη Σάντρα, έμαθε για τον χαμό της ενώ ετοιμαζόταν να ανέβει στο θεατρικό σανίδι για την παράσταση «Σταχτοπούτα» στο θέατρο Μπρόντγουεη όπου πρωταγωνιστεί.

Ο μεγάλος καλλιτέχνης κατάφερε να φέρει σε πέρας τον ρόλο του αποδεικνύοντας πόσο επαγγελματίας είναι, όμως μετά το τέλος της παράστασης ήταν ένα ψυχολογικό ράκος.

Μιλώντας στο gossip-tv.gr, ο Κώστας Βουτσάς δήλωσε: «Είναι μεγάλη η απώλεια. Είμαί πολύ στενοχωρημένος, έφυγε ένας δικός μου άνθρωπος. Δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο».

Ο Κώστας Βουτσάς και η Έρρικα Μπρόγιερ, παρά τον χωρισμό τους και το διαζύγιο, παρέμειναν δύο πολύ καλοί φίλοι μέχρι και το τέλος της ζωής της ηθοποιού η οποία είχε πει παλιότερα σε συνέντευξή της για εκείνον:

«Σε γάμο με ζήτησε μόνο ο Κώστας Βουτσάς. Ντρεπόταν πολύ να το πει. Ο Κώστας Βουτσάς δεν ήταν από αυτούς που εκείνος έκανε την αρχή. Άφηνε τις κοπέλες να τον φλερτάρουν. Μείναμε παντρεμένοι επτά χρόνια. Χωρίσαμε γιατί ο καθένας είχε τη δουλειά του και δουλεύαμε πάρα πολύ τότε. Είναι ο άντρας της ζωής μου».

Μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές, άγνωστο παρέμενε το πότε και το πού θα γίνει η κηδεία της αγαπημένης ηθοποιού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved