Ελληνίδα ηθοποιός αποκαλύπτει: «Έφυγα από σχέση γιατί δεν είχε χιούμορ»!
Showbiz

Ελληνίδα ηθοποιός αποκαλύπτει: «Έφυγα από σχέση γιατί δεν είχε χιούμορ»!

Μια απο τις πιο πετυχημένες ηθοποιός της γενιάς της η οποία υπηρετεί την κωμωδία, δηλώνει πως έχει απομακρύνει άτομα από τη ζωή τους που δεν γελούσαν 

Είναι μια ηθοποιός η οποία μέσα απο τους ρόλους της και της ατάκες της μας έχει προκαλέσει πολλές φορές το γέλιο. Η ίδια εξομολογείται σε τηλεοπτικό περιοδικό πως το γέλιο παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή της.

Είστε μια ηθοποιός που «υπηρετεί» περισ­σότερο την κωμωδία παρά το δράμα. Για­τί έτσι;
Η αλήθεια είναι πως είμαι φύσει και θέσει κωμική ηθοποιός και έχω κάνει ελάχιστα πράγματα δραματικά, αν και υπήρξαν και αυτά. Εγώ, όμως, δεν χαρακτηρίζομαι για τις δραματικές ικανότητες μου ούτε και τις έχω επιδείξει στο θέατρο, με εξαίρεση, πέ­ρυσι, στο «Ρομέο και Ιουλιέτα», που παρου­σιάστηκε στο θέατρο Πόρτα, και έκανα την παραμάνα.

Θα θέλατε να είχατε κάνει πιο πολλούς δραματικούς ρόλους;
Δεν θα ήθελα και, φυσικά, δεν μετανιώνω. Είμαι ευχαριστημένη που «υπηρετώ» την κωμωδία και η κωμωδία, όπως ξέρετε, μα­θαίνεται. Δεν είναι κάτι που «το 'χεις» και, γε­νικά, επαναλαμβάνεται. Είναι ένα σεμινάριο που κάθε φορά ανακαλύπτεις νέα πράγματα, κώδικες, μορφές έκφρασης κ.ο.κ.

Συμφωνείτε με την άποψη πολλών συνα­δέλφων σας ότι η κωμωδία είναι το πιο δύσκολο είδος;

Από τη μία δεν νομίζω ότι είναι το πιο δύσκο­λο είδος, αλλά από την άλλη θα αισθανθώ υπερφίαλη αν πω ότι όντως είναι, και εγώ το κάνω. Και η κω­μωδία και το δράμα έχουν τις απαιτήσεις τους.

«Όταν ένας άνθρωπος δεν έχει χιού­μορ, χαρά και γέλιο στη ζωή του, τί να κάνουμε;
Να καθόμαστε να κλαί­με;»

Το γέλιο τι ρόλο παί­ζει στη ζωή σας;
Το γέλιο παίζει τον βασικότερο ρόλο στη ζωή μου και χα­ρακτηρίζει όλες τις σχέσεις μου. Αν δεν υπάρχει γέλιο, δεν με αφορά μία σχέση.

Έχει τύχει να απο­μακρυνθείτε από πρόσωπα για αυτόν τον λόγο;

Βεβαίως Όταν ένας άνθρωπος δεν έχει χιού­μορ, χαρά και γέλιο στη ζωή του, τί να κάνουμε; Να καθόμαστε να κλαί­με; (Γελάει.)

Η μακροχρόνια πο­ρεία σας σας έχει προσφέρει ευχά­ριστες ή δύσκολες στιγμές;

Εγώ με το θέατρο έχω μία ερωτική σχέση! Επίσης είναι ένα από τα τρία βασι­κά πράγματα στη ζωή μου, τα άλλα δύο δεν θα σας τα πω, που μου δίνουν μεγάλη χαρά!

9802_XRISA_ROPA_1492018.jpg
Το γέλιο παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωής της Χρύσας Ρώπα

Επιπλέον, συμμετέ­χετε στην πολυσυ­ζητημένη κινημα­τογραφική ταινία «Ευτυχία». Μιλήστε μου για αυτή τη συνεργασία...
Από τη διάρκεια των γυρισμάτων αισθάν­θηκα ότι πρόκειται για μία πάρα πολύ ωραία δουλειά, με έναν εξαιρετικό σκηνοθέτη, τον Άγγελο Φραντζή, και την αγαπημένη μου Καρυοφυλλιά Καραμπέτη. Στην ταινία υποδύομαι τη Σωτηρία Μπέλλου και δεν σας κρύ­βω άτι χαίρομαι πάρα πολύ για αυτή τη συμ­μετοχή μου

Πηγή:Mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved