Κατερίνα Καινούργιου: «Είμαι πιο ευτυχισμένη από ποτέ»
Showbiz

Κατερίνα Καινούργιου: «Είμαι πιο ευτυχισμένη από ποτέ»

Κατερίνα Καινούργιου: Τα ωραιότερα Χριστούγεννα της ζωής της πέρασε η παρουσιάστρια του Open η οποία γιόρτασε αγκαλιά με τον σύντροφό της Φίλιππο Τσαγκρίδη Παναγόπουλο

Τα φετινά Χριστούγεννα θα χαραχθούν ανεξίτηλα στη μνήμη της Κατερίνας Και­νούργιου, καθώς όπως η ίδια εξομολο­γήθηκε, ήταν τα πιο ευτυχισμένα που έχει πε­ράσει μέχρι σήμερα.

katken85_79337204_165131328038826_3081788289495655983_n-2.jpg
Η πρώτη μέρα του 2020 βρήκε την Κατερίνα Καινούργιου σε εξοτική παραλία



«Βράδυ Χριστουγέννων και με βρίσκει... πιο ευτυχισμένη από ποτέ! Σήμερα θέλω να σας αγγίξω την καρδιά με την αγκαλιά, τη στοργή, το χάδι, που δεν μπορώ να προσφέρω στον καθένα σας ξεχωριστά. Εύχομαι όλοι να περνάτε υπέροχα μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα! Τα όνειρα σας ευ­χές μου», έγραψε π παρουσιάστρια, η οποία λί­γες ημέρες αργότερα υποδέχθηκε το 2020 σε προορισμό στο εξωτερικό μαζί με τον αγαπη­μένο της Φίλιππο Τσαγκρίδη-Παναγόπουλο.

---3-9.jpg
Ο σύντροφος της Κατερίνας Καινούργιου Φίλιππος Τσαγκρίδης Παναγόπουλος



Το ερωτευμένο ζευγάρι επέλεξε να αποδράσει για λίγο από όλους και από όλα και να γιορ­τάσει την Πρωτοχρονιά σε φόντο ρομαντικό. Η προσωπική εξομολόγηση της Κ. Καινούρ­γιου στον λογαριασμό της στο Instagram μοιά­ζει να είναι κάτι περισσότερο από μια ευχή, κα­θώς ειδικά τα τελευταία χρόνια, δεν μας έχει συνηθίσει στη δημόσια έκφραση των συναισθημάτων της.

Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:


Οι δυο τους έδωσαν επίσημα το «παρών» ως ζευγάρι στον γάμο της Αναστασίας Καίσαρη, κόρης του Κώστα και της Χριστιάνας Καίσαρη, και πλέον δεν έχουν κανένα λόγο να κρύβουν την ευτυχία τους. Η παρουσιάστρια του «Ευτυχείτε» φέτος έχει ξεχωρίσει με την ανοδική πορεία της εκπομπής της απολαμβάνοντας έτσι την επιτυχία τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική της ζωή.

Πηγή:Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved