Γρηγόρης Γκουντάρας: «Δεν μπορείς να στηρίζεσαι στην τηλεόραση και στις διαθέσεις του κάθε καναλιού»
Showbiz

Γρηγόρης Γκουντάρας: «Δεν μπορείς να στηρίζεσαι στην τηλεόραση και στις διαθέσεις του κάθε καναλιού»

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας μιλάει για τους «ψεύτικους» ανθρώπους στην τηλεόραση και τα λεφτά που κερδίζουν οι παρουσιαστές.

Με πολυετή εμπειρία στην τηλεόραση, ο Γρηγόρης Γκουντάρας έχει αποδείξει ότι είναι από τους επαγγελματίες που τους αντέχει το «σκοινί». Φέτος τον βρίσκουμε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Και­νούργιου.


«Στην τηλεόραση υπάρχουν πολλοί ψεύτικοι άνθρωποι»


Πλέον είσαι και επιχειρηματίας. Αυτό προ­έκυψε λόγω της έλλειψης ασφάλειας της δου­λειάς;
Ναι, σαφώς. Πολλοί μπορεί να πιστεύουν ότι αυτή η δουλειά είναι καταπληκτική, με πάρα πολλά λεφτά, με σιγουριά, αλλά είναι το ακρι­βώς αντίθετο. Οπότε ζεις σε μια ανασφάλεια χρόνο με τον χρόνο. Και επειδή τα χρόνια περνούν και επειδή μεγαλώνουμε και δύο παιδάκια, πρέπει να σκεφτούμε την επόμενη κίνηση. Δεν μπορείς να στηρίζεσαι στην τηλεόραση και στις διαθέσεις του κάθε καναλιού. Οπότε, με το όποια ρίσκο, κάναμε με τη γυναίκα μου δύο πράγματα που αποδείχθηκαν πολύ καλά.

Ποιο πιστεύεις ότι είναι το μεγαλύτερο μεί­ον της τηλεόρασης μας;
Όσον αφορά τα τηλεοπτικά πρόσωπα, υπάρ­χει μια μεγάλη κατηγορία ψεύτικων ανθρώπων. Δηλαδή, αλλιώς θα σου φερθούν όταν σε δουν και αλλιώς όταν κλείνεις την πόρτα και φεύγεις. Χρόνο με τον χρόνο, διαπιστώ­νω ότι είναι τρομακτικά μεγάλη η κατηγορία αυτή....


Διαβάστε τη συνέχεια στην galley που ακολουθει


Τι σου αρέσει στην τηλεόραση;

Εγώ είμαι τρελός τηλεορασάκιας. Μπορώ να τα δω όλα, γιατί αυτή είναι η δουλειά μου. Μπορώ να δω από το πιο trash μέχρι το πιο σοβαρό. Κατά βάση ειδήσεις βλέπω, αλλά τώρα με τα παιδιά στο σπίτι είναι δύσκολο, αφενός γιατί δεν θέλουν να τις βλέπουν κα| αφετέρου γιατί κι εγώ δεν θέλω να βλέπουν αυτά που δείχνουν στις ειδήσεις. Προσπαθώ στα μουλωχτά όταν κοιμούνται να βλέπω.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved