H δήλωση που θα συζητηθεί: Παπαζήσης: «Το “Κόκκινο Ποτάμι” για μένα τώρα αρχίζει» (Photos)
Showbiz

H δήλωση που θα συζητηθεί: Παπαζήσης: «Το “Κόκκινο Ποτάμι” για μένα τώρα αρχίζει» (Photos)

Ο Ιωάννης Παπαζήσης θέλει να απασχολεί τα ΜΜΕ μόνο με τη δουλειά του. 

Ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για την ενόχληση του όταν ασχολούνται με την προσωπική ζωή του, για το αν είχε δεχτεί άλλες προτάσεις πριν πάρει το ρόλο στο «Κόκκινο Ποτάμι», ενώ αποκαλύπτει τι πρόκειται να γίνει στα επόμενα επεισόδια.

Υπήρξαν χρόνια που βιώσατε δύσκολα ως ηθοποιός και φτάσατε στο σημείο να πείτε τα παρατάω, θα κάνω άλλη δουλειά;

«Εμένα με ενδιαφέρει μόνο η υποκριτική και τι με πηγαίνει παρακάτω σε αυτήν τη δουλειά. Γιατί αν τα παρατήσω και δεν ξαναπαίξω, τότε θα είμαι ένας ζωντανός-νεκρός. Δυστυχώς δεν μπορώ να ζω χωρίς να παίζω».

Ενοχλείστε όταν ασχολούνται με την προσωπική σας ζωή;

«Ενοχλούμαι γιατί δεν αφορά κανέναν η προσωπική μου ζωή και ενοχλούμαι γιατί κλέβει ένα κομμάτι της δουλειάς μου και δεν μου αρέσει να μου κλέβουν από τη δουλειά μου τίποτα. Θεωρώ ότι κάνω πολλά χρόνια πολλά σημαντικά πράγματα στη δουλειά μου και αξίζει ο κόσμος να τα γνωρίσει και να με αγαπήσει γι' αυτά.

Βρίσκεστε σε συζητήσεις για κάποια νέα τηλεοπτική σειρά;

«Μου έχουν γίνει κάποιες προτάσεις, απλώς αυτήν τη στιγμή εκείνο που προέχει στο κεφάλι μου είναι το «Κόκκινο Ποτάμι» και τίποτε άλλο. Θέλω να είμαι συγκεντρωμένος σε αυτήν τη δουλειά που κάνω. Έχω ακόμη 3-4 μήνες δύσκολων γυρισμάτων και δεν μπορώ να ασχοληθώ σε αυτήν τη φάση με αυτό που θα γίνει παρακάτω».

Τι μας επιφυλάσσει στη συνέχεια το «Κόκκινο Ποτάμι»;

«Από δω και πέρα αρχίζει αυτό που λέμε γενοκτονία. Το «Κόκκινο Ποτάμι» για μένα ,τώρα αρχίζει. Θα δείτε σκληρές μάχες, βιασμούς, κρεμάλες.

Πριν πάρετε τον ρόλο στο «Κόκκινο Ποτάμι» είχατε δεχτεί πρόταση νια να είστε σε άλλη σειρά;

«Ναι, την οποία είχα απορρίψει γιατί είχα κλείσει τρεις πολύ σημαντικές θεατρικές παραστάσεις που θα έκανα καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν με τρεις υπέροχους σκηνοθέτες με τους οποίους είχα πολύ καιρό να δουλέψω, και ευτυχώς ήρθε η πρόταση από το «Κόκκινο Ποτάμι» και τον Μανούσο Μανουσάκη που τελικά με κέρδισε. Οι συγκεκριμένες απαιτήσεις που έχει αυτή η σειρά δεν μου επιτρέπουν να κάνω θέατρο».

Ποια είναι τα επόμενα σχέδια σας;

«Αφού τελειώσει η σειρά, επαγγελματικά θα γυρίσω στο θέατρο και θα κοιτάξω να ξεκουραστώ».

Τι θα θέλατε από το 2020;

«Να είμαι καλά, ώστε να με ρωτήσουν και πάλι τι θα ήθελα από το 2021», είπε στο tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved