Η 2η φιναλίστ του «The Voice» μιλάει για την πρόταση της Ζουγανέλη για συνεργασία (Photos)
Showbiz

Η 2η φιναλίστ του «The Voice» μιλάει για την πρόταση της Ζουγανέλη για συνεργασία (Photos)

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια Ελπίδα Γαδ που γνωρίσαμε μέσα από το «The Voice» μιλά για την πρόταση συνεργασίας που δέχθηκε από την Ελεονώρα Ζουγανέλη και δηλώνει χαρούμενη που ο στόχος που είχε θέσει εξαρχής στο τάλεντ σόου του ΣΚΑΪ επετεύχθη.

Αισθάνεστε δικαιωμένη παρότι δεν είστε η κερδισμένη του παιχνιδιού;
«Ναι, εννοείται, μετά τις κριτικές των coaches και την πρόταση της Ελεωνόρας Ζουγανέλη νιώθω πολύ δικαιωμένη, ακόμα και αν δεν κέρδισα το έπαθλο».


Νιώθετε νικήτρια;
«Εννοείται ότι νιώθω νικήτρια. Πήγα στο παιχνίδι για να μπορέσουν να ανοίξουν οι όποιες πόρτες και να καταφέρω να εργαστώ στην Αθήνα. Οπότε ο στόχος επετεύχθη με ή χωρίς αυτοκίνητο».


Πιστεύατε ότι θα φτάσετε στον τελικό;
«Εδώ δεν ήξερα αν στην πρώτη οντισιόν θα γυρίσουν οι καρέκλες των coaches. Στην πορεία λάμβανα καλά σχόλια, αλλά πάντα το έβλεπα σταδιακά. Ποτέ δεν είπα «πάμε τελικό!».


Ποιον θεωρούσατε σημαντικό αντίπαλο;
«Τον συμπαίκτη μου, τον Γιώργο Ευθυμιάδη, αλλά και άλλα παιδιά, όπως τον Κώστα Χειλά, την Ειρήνη Τσοκούνογλου και την Κωνσταντίνο Παπαστεφανάκη»


Αξιζε τη νίκη ο μεγάλος νικητής, ο Δημήτρης Καραγιάννης;
«Είναι ένα παιδί με διαφορετικό ρεπερτόριο από μένα θεωρούσα ότι στην Ελλάδα ίσως για να βγει κάποιος με την πλήρη αποδοχή του κοινού θα πρέπει να μιλάει και την ίδια γλώσσα. Νομίζω ότι δεν έχει ξαναβγεί άλλη φορά κάποιος που να έχει παρουσιαστεί με ξένα τραγούδια. Ηταν ο μόνος λόγος που δεν πίστευα ότι θα είναι εκείνος. Ομως εννοείται ότι είναι άξιος και είναι πολύ καλό παιδί».


Τη βραδιά του τελικού η Ελεονώρα Ζουγανέλη σας πρότεινε να συνεργαστείτε σε μουσική σκηνή της Αθήνας. Περιμένατε αυτή την πρόταση;
«Οχι απαραίτητα. Είχαμε έρθει κοντά, δουλεύαμε πάρα πολύ, αλλά δεν είχα καταλάβει ότι μπορεί να γίνει αυτό».


Η πρόταση τι περιλαμβάνει;
«Αυτό που ξέρω είναι ότι από την 1η Φεβρουαρίου θα είμαι στο «Ανοδος live Stage». Δεν συζητήσαμε κάτι παραπάνω, γιατί έφυγα αμέσως για τη Σύρο για επαγγελματικούς λόγους».


Τι άνθρωπος είναι η Ελεονώρα Ζουγανέλη;
«Τη θαύμαζα από πριν. Οταν έμαθα ότι δεν θα είναι ο Κωστής Μαραβέγιας στην επιτροπή, αρχικά απογοητεύθηκα και από την άλλη είπα μακάρι να έμπαινε η Ζουγανέλη. Και τελικά συνέβη. Στην αρχή ήμουν θαυμάστρια και στη συνέχεια μαθητευόμενη. Είναι φοβερή, δοτική, μας πέρασε πολλά πράγματα από την εμπειρία της στη σκηνή. Ασχολήθηκε μαζί μας από το ενδυματολογικό κομμάτι μέχρι την ψυχολογία μας».


Οι άλλοι τρεις κριτές πώς είναι;
«Πολύ αληθινοί, εμένα με χαιρετούσαν με το επίθετο μου, με το Γαδ. Τη συμπάθεια μπροστά από τις κάμερες μου την έδειχναν και στα παρασκήνια».


Αλήθεια, το επίθετο σας έχει ρίζες από τη Σύρο;
«Ναι, έχει ρίζες από τη Σύρο, απ' όπου κατάγομαι. Σπανίως κάποιος Γαδ δεν θα έχει καταγωγή από τη Σύρο. Είναι καθολικό επίθετο, όπως είμαι και εγώ καθολική. Στα εβραϊκά η μετάφραση του σημαίνει καλότυχος».


Νιώθετε καλότυχη;
«Εάν σκεφτείτε ότι πέρυσι έβλεπα την Ελεωνόρα Ζουγανέλη στη σκηνή και έλεγα μακάρι να ήμουν μαζί της και φέτος θα είμαι μαζί της, ναι, νιώθω τυχερή».


Τι είναι για εσάς το τραγούδι;
«Η ζωή μου. Από τότε που με θυμάμαι παίζω μουσική και τραγουδάω».


Τι ονειρεύεστε;
«Θα ήθελα να μπορέσω να βγω σε μουσικές σκηνές, να μπορέσω να αρχίσω τη δική μου πορεία έπειτα από τόσα χρόνια και ειδικά κοντά στην Ελεωνόρα. Πιστεύω ότι κοντά της θα είναι η αρχή του ονείρου», είπε στο tv έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved