Η αντίδραση της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για την κόντρα της με τον Γιώργο Καπουτζίδη (video)
Showbiz

Η αντίδραση της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για την κόντρα της με τον Γιώργο Καπουτζίδη (video)

Εκενευρισμένη η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου απάντησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» για την κόντρα της με τον Γιώργο Καπουτζίδη

Η κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» του Open βρέθηκε στην κοπή της πίτας της παράστασης Ciao Italia και εκεί συνάντησε την Ελισάβετ Κωνσταντινίδη.

Αρχικά η ηθοποιός ρωτήθηκε πως θα αισθανόταν αν γινόταν ένα remake του παρά 5.
« Θα ένοιωθα συγκινητικά και περίεργα αν ξαναβρισκόμουνα σε γυρίσματα με αυτούς τους ανθρώπους τους ίδιους , που έχω αγαπήσει πολύ και έχουμε ζήσει και πολλά πράγματα μαζί» δήλωσε η ηθοποιός η οποία φάνηκε ενοχλημένη με την επόμενη ερώτηση


Δημοσιογράφος: Ήσασταν μια παρέα πέρασε κάποια κύμματα αλλά όπως έχετε δηλώσει και εσείς αν υπάρχει αγάπη...

Ελισάβετ Κωνσταντινίδη: Αυτά ενδιαφέρουν και αφορούν εσάς. Εμένα δεν με αφορούν αυτά! Εσείς για κάποιο λόγο τα κάνετε - εσείς, δεν εννοώ εσείς τα κανάλια και γενικότερα.

Δείτε όλα όσα δήλωσε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στο video που ακολουθεί


Το χρονικό της κόντρας



Η αλήθεια είναι πως το θέμα δεν προέκυψε απο το μυαλό κάποιου δημοσιογράφου, αλλά από τις δηλώσεις του Γιώργου Καπουτζίδη ο οποίος σε συνέντευξή του το καλοκαίρι του 2017 είχε δηλώσει στην εκπομπή DOT, στο Mega One Κύπρου για την παρέα του Παρά 5:

« Αυτή την εποχή έχω μία απόσταση με την Ελισάβετ. Πραγματικά, δεν κάνουμε παρέα. Κρατάω στην καρδιά μου όλα αυτά που έχουμε ζήσει και νοσταλγώ τα γέλια μας. Έχουμε ένα χρόνο να μιλήσουμε... Από ένα σημείο και μετά πραγματικά δεν συμφωνούσαμε σε πολλά πράγματα. Ήταν διαφορετική η στάση που είχαμε απέναντι σε θέματα, καταστάσεις και πρόσωπα και δεν μπορούσε να υπάρξει κάποια ταύτιση. Και εγώ μπορεί να έχω κάνει κάτι που να τη στεναχώρησε και εκείνη μπορεί να έχει κάνει κάτι που να τη στεναχώρησε. Από το να στεναχωρούμε ο ένας τον άλλον καλύτερα είναι να κρατήσουμε μέσα στην καρδιά μας αυτά τα όμορφα που ζήσαμε».


Τον Φεβρουάριο του 2018 ο Γιώργος Καπουτζίδης έριξε και άλλο λάδι στην κόντρα λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Αισθάνομαι ότι από κάποιους ανθρώπους έχω ακούσει πολλά ευχαριστώ και με συγκινεί πάρα πολύ αυτό το πράγμα και δεν χρειάστηκε καν να το πουν κάποιοι, το βλέπω στα μάτια τους και τους ευχαριστώ και εγώ. Και κάποιοι άλλοι άνθρωποι νιώθω ότι και ευχαριστώ δεν είπαν και με πλήγωσαν και με στεναχώρησαν. Μου κόστισε πολύ! Το κουβαλάω μέσα μου, δεν θα το ξεχάσω ποτέ! Δεν θα το συγχωρήσω και ποτέ»



Ακολούθησαν δηλώσεις από όλα τα μέλη της παρέας του παρά 5 και ο Γιώργος Καπουτζίδης έκλεισε το θέμα μόλις πριν δύο μήνες (27/11/19) με συνέντευξή του στην Ελεονώρα Μελέτη στην οποία μεταξύ άλλων είπε:


«Περάσαμε περίεργες καταστάσεις στο Παρά Πέντε. Περάσαμε τη φουρτούνα μας, αλλά είμαστε καλύτερα τώρα. Δηλαδή εγώ με την Ελισάβετ που είχαμε και μια σαφέστατη διαφορά, μπορεί να είμαστε ακόμη πολύ διαφορετικοί άνθρωποι, αλλά είμαστε δυο άνθρωποι που αγαπιόμαστε. Και τώρα που την είδα και στην πρεμιέρα μας, ήταν πολύ ωραία που ξαναβρεθήκαμε, που γελάσαμε και θυμηθήκαμε τα παλιά. Πολύ ωραία. Δηλαδή ήταν από τα πιο όμορφα πράγματα που μου συνέβησαν φέτος μαζί με το θέατρο, αυτές οι συναντήσεις με την Ελισάβετ»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved