Αποστολία Ζώη: Το Nomads και η αποκάλυψη: «Όταν έμαθα για την ασθένεια του πατέρα μου…» (Photos)
Showbiz

Αποστολία Ζώη: Το Nomads και η αποκάλυψη: «Όταν έμαθα για την ασθένεια του πατέρα μου…» (Photos)

Η Αποστολία Ζώη πριν από δύο χρόνια επέλεξε να ξεφύγει ακόμα μία φορά από την καθημερινότητα της και να συμμετάσχει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 Nomads, στο οποίο αναδείχτηκε νικήτρια.

Τα γυρίσματα έγιναν στο Παλαουάν των Φιλιππίνων. «Πριν από το Νοmads περνούσα πολύ άσχημα στην καθημερινότητα μου και ήθελα να αλλάξω εντελώς παραστάσεις. Ο πατέρας μου ήταν άρρωστος, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του ήταν σταθερή. Τώρα που το σκέφτομαι, τι είδους σταθερή κατάσταση μπορεί να υπάρχει στον καρκίνο; Είχα ανάγκη να αδειάσω εντελώς. Σκέφτηκα λοιπόν ότι θα πάω ένα ταξίδι αναψυχής -μόνο αυτό δεν ήταν-, όπου θα είσαι δέσμιος και δεν θα μπορείς να φύγεις. Δεν μετάνιωσα που πήγα, αν και η κατάσταση του ριάλιτι ήταν λίγο σοκαριστική.

Δεν το περίμενα έτσι και σίγουρα δεν θα το ξαναέκανα για κανέναν λόγο. Να αφήσω, δηλαδή, στα χέρια άλλων ανθρώπων τη γενική μου εικόνα. Κανείς δεν ξέρει τι γίνεται πίσω από τις κάμερες: Ξέρεις μόνο το μπροστά. Το τι συμβαίνει στα ριάλιτι το ξέρουν μόνο όσοι είναι μέσα και ο καθένας έχει τη δική του αλήθεια, χωρίς αυτό να είναι μεμπτό».

Μιλώντας με την Αποστολία αντιλαμβάνεσαι πως πρόκειται για μια γυναίκα που έχει ψάξει πολύ μέσα της. Παραδέχεται πως κάνει ψυχοθεραπεία τα τελευταία χρόνια, ενώ αποκαλύπτει:

«Έχω δρόμο ακόμα. Την ξεκίνησα όταν έμαθα για την ασθένεια του μπαμπά μου. Είχα χάσει ήδη τη μαμά μου κι αυτό με είχε διαλύσει. Δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ. Έχω χάσει παππούδες και γιαγιάδες αλλά δεν τους είχα ζήσει πολύ. Η απώλεια της μητέρας μου ήταν ουσιαστικά η πρώτη που βίωσα τόσο έντονα. Επομένως ήταν μεγάλο το σοκ. Πρόκειται για έναν ξεριζωμό, γιατί η μάνα είναι η κολόνα.

Μπορεί να είχα τεράστια αδυναμία στον μπαμπά μου, αλλά η μητέρα είναι ο ενωτικός κρίκος μιας οικογένειας, είναι η ρίζα. Οταν την έχασα, πέρασα από πολλά ενοχικά σύνδρομα. Σκεφτόμουν ότι δεν κατάφερα να τη σώσω. Μια παράνοια. Καταλάβαινα ότι δεν έχει λογική αυτό που σκέφτομαι και ότι δεν είμαι Θεός αλλά δεν μπορούσα να τα βάλω σε μια τάξη μέσα μου.'Οταν λοιπόν έμαθα για την ασθένεια του πατέρα μου και συνειδητοποίησα ότι έρχεται δεύτερος γολγοθάς, ξεκίνησα να κάνω ψυχοθεραπεία», ανέφερε στο people.

Άραγε χάνοντας και τους δύο γονείς, της δημιουργήθηκε η ανάγκη για δημιουργία δικής της οικογένειας;

«Καθόλου. Είναι εντελώς διαφορετικά κομμάτια το ένα με το άλλο στο μυαλό μου. Έχω βαρεθεί να ακούω για οικογένειες που διαλύονται και για παιδιά που θέλουν παιδοψυχολόγους από τα 8 τους γιατί δεν μπορούν να διαχειριστούν όλο αυτό που συμβαίνει. Δεν θα ήθελα να κάνω μια τέτοια, οικογένεια. Επίσης, η ζωή μου γενικά την περασμένη δεκαετία ήταν ένας γολγοθάς, οπότε δεν ξέρω αν θα χωρούσε μια τέτοια κατάσταση».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved