Άντζελα Δημητρίου: «Είμαι απλή, δεν θέλω να δείξω κάτι άλλο, μόνο τον εαυτό μου»
Showbiz

Άντζελα Δημητρίου: «Είμαι απλή, δεν θέλω να δείξω κάτι άλλο, μόνο τον εαυτό μου»

Η Άντζελα Δημητρίου βρίσκεται 40 χρόνια στις επάλξεις και συνεχίζει…

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μιλά για το πώς είναι η ζωή της αυτή την περίοδο, για το ταξίδι της στη Νέα Υόρκη, ενώ αναφέρθηκε στη Lady Gaga και στην επιθυμία της να αγοράσει κοσμήματα της η διάσημη σταρ.

Πώς είσαι αυτή την περίοδο της ζωής σου;

«Πριν από λίγο καιρό είχα πάει ένα ταξίδι στη Νέα Υόρκη, πέρασα καταπληκτικά, όμως δεν πρόλαβα να ψωνίσω τίποτα, γιατί ήμουν μέσα στα νεύρα. Μου είχαν ζητήσει, η κόρη μου και ο αδερφός μου, να τους φέρω από κάτι, όπως και κάποιοι φίλοι μου».

Τι αναμνήσεις έφερες από τη Νέα Υόρκη;

«Επισκέφθηκα τη Μαρία, ένα κοριτσάκι στη Νέα Υόρκη που είναι με ειδικές ανάγκες, την οποία ήξερα και είχα ξαναδεί. Επισκέφθηκα επίσης μια άλλη φίλη μου, που ήταν μαζί με τη μαμά της, καταπληκτικοί άνθρωποι, μένουν εκεί, όπου ήπια κι ελληνικό καφέ, ένιωσα οικογένεια, που είναι κάτι πολύ σημαντικό όταν είσαι σε μια ξένη χώρα, να σου δίνεται αυτή η αίσθηση».

Σου αρέσει να δημιουργείς οικογενειακό κλίμα με τους άλλους;

«Ναι, γιατί είμαι απλή, παρόλο που είμαι 40 χρόνια στη δουλειά αυτή, έχω παραμείνει απλή. Υπάρχουν 40 χρόνια γαλόνια εδώ, με απλότητα».

Παρόλο που είσαι σταρ;

«Ναι και πιστεύω ότι ο σταρ δεν χρειάζεται να το «παίζει», όταν είναι σταρ. Γι’ αυτό το λόγο είμαι έτσι, γι’ αυτό βγαίνω και στις κάμερες, γιατί είμαι απλή, δεν θέλω να δείξω κάτι άλλο, μόνο τον εαυτό μου, αυτό κέρδισε τον κόσμο και με αγαπάει. Όταν πας στο εξωτερικό, όπως εγώ, που ήμουν ακριβώς έξω από το σπίτι της Lady Gaga, γιατί από εκεί περάσαμε και μάλιστα φάγαμε δίπλα στο εστιατόριο που υπάρχει εκεί, κοντά στο σπίτι της… η Lady Gaga είναι... εντάξει, τι να λέμε τώρα;

Είχες κάποια ιδιαίτερη αίσθηση όταν βρισκόσουν στο εστιατόριο που ήταν δίπλα στο σπίτι της;

«Όχι, το μόνο που παρακάλαγα ήταν, επειδή έχω βγάλει κοσμήματα «Lady D», μήπως έβγαινε, έβλεπε κανένα, το έπαιρνε και το φόραγε! Ποτέ δεν ξέρεις όμως»

Γυρίζοντας από το ταξίδι σου, τι έκανες;

«Πήγα να αγκαλιάσω λίγο τη μαμά μου, η οποία έκλαιγε. Την «παρέα» που θα πηγαίναμε για τις εμφανίσεις μας στη Θεσσαλονίκη τη βρήκα, δεν τη συντόνισα εγώ, ήταν έτοιμη, «κουμπωμένη». Έγινε ένα τηλεφώνημα στη μάνατζερ μου, από τον επιχειρηματία τον κύριο Τσακουμάκο, και η ιδέα του ήταν να είμαι μόνη μου στην αφίσα, όχι μαζί με τα παιδιά, γιατί θεωρούσε ότι αυτά είναι τα παιδάκια κι εγώ είμαι η… ιστορία.

Ήταν να πάμε στη Θεσσαλονίκη και μετά να κατέβουμε στην Αθήνα, με όλο το καλλιτεχνικό σχήμα, αλλά τελικά δεν προέκυψε η συνεργασία. Ο Γιώργος Μαζωνάκης για τη συνεργασία μας είχε πει: «Εγώ δεν έκανα τίποτα, απλώς την... ξεσκόνισα, έβγαλα τη... σκόνη από πάνω της». Όταν κάνω ταξίδια, έχω το άγχος ότι αφήνω πίσω μου ένα γλυκύτατο πλάσμα...»

Ποιο είναι αυτό το πλάσμα;

«Έχω άγχος όταν δεν μπορώ να πάρω μαζί μου τη Lady μου, το σκυλάκι μου, που είναι μωρό 1,5 χρονών, είναι η μεγάλη μου αδυναμία», είπε στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved