Γαρμπή-Σχοινάς: Σοκ προκαλούν οι καταθέσεις τους για τη νύχτα τρόμου που έζησαν στο σπίτι τους (vid)
Showbiz

Γαρμπή-Σχοινάς: Σοκ προκαλούν οι καταθέσεις τους για τη νύχτα τρόμου που έζησαν στο σπίτι τους (vid)

Ακόμα προσπαθούν να συνέλθουν από το σοκ που υπέστησαν και τον τρόμο που έζησαν με την ένοπλη ληστεία στο σπίτι τους στο Καστρί η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς

Όλα συνέβησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου όταν η Καίτη Γαρμπή επέστρεψε στο σπίτι της από το νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούσε. Ένοπλοι την ακινητοποίησαν, της ζήτησαν να ανοίξει την πόρτα του σπιτιού όπου μέσα βρισκόταν και κοιμόταν ο Διονύσης Σχοινάς ο οποίος όμως στο μεταξύ είχε ξυπνήσει από τον θόρυβο. Τον απείλησαν και εκείνον με όπλο και του ζήτησαν να τους δώσει όσα χρήματα είχαν. Οι καταθέσεις που έδωσαν οι δύο τραγουδιστές στην Αστυνομία, σοκάρουν.

Πιο συγκεκριμένα, η Καίτη Γαρμπή στην κατάθεσή της ανέφερε: «Είχα σταματήσει το αυτοκίνητο στην γκαραζόπορτα και περίμενα να ανοίξει. Εμφανίστηκαν μπροστά μου τέσσερα άτομα με κουκούλες. Οι δυο με απείλησαν με όπλο και μου ζήτησαν να κατέβω από το αμάξι. Το έκανα, γιατί δεν ήξερα τις προθέσεις τους και είδα φοβηθεί. Στη συνέχεια, με υποχρέωσαν να τους οδηγήσω στο εσωτερικό του σπιτιού, όπως κι έκανα. Με ρώτησαν αν υπάρχει άλλος στο σπίτι κι εγώ τους είπα ότι είναι ο σύζυγός μου, ο οποίος από τη φασαρία είχε ξυπνήσει. Τον απείλησαν κι εκείνον με το όπλο. Εμένα με κρατούσαν ακινητοποιημένη, υπό την απειλή όπλου. Έδεσαν τον Διονύση και του ζητούσαν να τους αποκαλύψει πού έχουμε χρήματα».

Ο Διονύσης Σχοινάς, από την πλευρά του, στην κατάθεση που έδωσε στις Αρχές, είπε μεταξύ άλλων: «Άκουσα θόρυβο από το σαλόνι και κατάλαβα ότι είχε επιστρέψει η Καίτη. Σηκώθηκα και ξαφνικά είδα μπροστά μου ένα άτομο με όπλο να με σημαδεύει. Με οδήγησε στο σαλόνι. Εκεί βρίσκονταν και οι υπόλοιποι, μαζί με τη σύζυγό μου. Με έδεσαν κι εμένα και στη συνέχεια με απείλησαν λέγοντάς μου «θα σου φυτέψουμε μια σφαίρα στο κεφάλι, αν δεν μας πεις πού είναι το χρηματοκιβώτιο». Τους αποκάλυψα πού βρίσκεται, το άνοιξα και οι δράστες πήραν από μέσα χρήματα και κοσμήματα κι έφυγαν από το σπίτι».

Δείτε το βίντεο με όσα κατέγραψε η εκπομπή Μαζί σου:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved