Θέμης Καραμουρατίδης: «Είχα πολύ μεγάλη ανασφάλεια με το σώμα μου, γιατί είχα πολλά περιττά κιλά»
Showbiz

Θέμης Καραμουρατίδης: «Είχα πολύ μεγάλη ανασφάλεια με το σώμα μου, γιατί είχα πολλά περιττά κιλά»

Ο Θέμης Καραμουρατίδης είναι ο άνθρωπος πίσω από πολλές και τεράστιες επιτυχίες. 

Οι αφίσες για συναυλίες, συνήθως, εξαντλούνται στο όνομα του καλλιτέχνη που τραγουδάει.

Ωστόσο, στην αφίσα για τις τρεις συναυλίες Εν Λευκώ live, εκτός από τη Νατάσσα Μποφίλιου, αναφέρονται επίσης ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος, ο συνθέτης και ο στιχουργός αντιστοίχως που έχουν δημιουργήσει τα πιο γνωστά κομμάτια της.

O στιχουργός μιλά σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Down Town για τις ανασφάλειες του, για το άγχος των… σουξέ αλλά και για τον ακτιβισμό στη ζωή του.


Έχεις αγχωθεί ποτέ να κάνεις σουξέ;


«Βέβαια. Κάποια στιγμή, όταν τα πράγματα άρχισαν να πηγαίνουν καλά, έλεγα: «Τώρα πώς το συντηρείς αυτό;». Και προσπάθησα να βρω τη συνταγή, αλλά το παράτησα γρήγορα, γιατί είδα ότι δεν υπάρχει και ό,τι όσο προσπαθείς τόσο πιο έξω βγαίνεις από αυτό. Οπότε, απλώς προσπαθώ να είμαι ειλικρινής και ξεκάθαρος. Νομίζω ότι αυτό είναι η ουσία»


Εσύ είσαι ακτιβιστής στη ζωή σου;

«Προσπαθώ... Προσπαθώ να δηλώνω με τον τρόπο ζωής μου τις θέσεις μου. Γιατί, πέρα από πολιτικές, κόμματα και οτιδήποτε άλλο, η βασική μου θέση είναι μία και μοναδική: Να νοιάζεσαι για το καλό του διπλανού σου και να έχεις ενσυναίσθηση. Αν γίνει αυτό, τελικά θα νοιαζόμαστε όλοι για όλους»


Ποιες ανασφάλειες σου θα ήθελες να νικήσεις;

«Ως παιδάκι, είχα πολύ μεγάλη ανασφάλεια με το σώμα μου, γιατί είχα πολλά περιττά κιλά. Ήταν κάτι όμως που με βοήθησε να το ξεπεράσω και η σκηνή: μόλις αισθάνθηκα ότι επιβεβαιώνομαι και αναγνωρίζομαι ως καλλιτέχνης, ότι μπορώ να είμαι όμορφος και να είμαι αγαπητός χωρίς ο άλλος να νοιάζεται για το πόσα κιλά είμαι, ξεκλείδωσε η σχέση μου με το βάρος. Όλες οι ανασφάλειες, και οι αδυναμίες, και οι κακίες μας θέλουν συνέχεια αγώνα, αλλά η δικαίωση που παίρνεις όταν τα καταφέρνεις αξίζει τον κόπο», λέει ο ίδιος στο Down Town.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved