Μελίνα Ασλανίδου: «Κάθε μέρα δοξάζω τον Θεό για την κάθε στιγμή που μου δίνει να ζω»
Showbiz

Μελίνα Ασλανίδου: «Κάθε μέρα δοξάζω τον Θεό για την κάθε στιγμή που μου δίνει να ζω»

Μελίνα Ασλανίδου: «Έδωσα μόνη μου τροφή στα ΜΜΕ χωρίς να το καταλάβω. Η αφέλεια θέλει λίγο μάζεμα γιατί μετά καταντά βλακεία.»

Προσεύχεται και πιστεύει πολύ. Ασχολείται και με εναλλακτικές θεραπείες, ενώ έχει πάρει τον τρίτο βαθμό στο ρείκι.
«Καθημερινά πρέ­πει να ευγνωμονούμε για το ότι υπάρχουμε και αυτό πρέπει να γίνεται συνειδητά. Εγώ πλέον κάθε μέρα δοξάζω τον Θεό για την κάθε στιγμή που μου δίνει να ζω. Πάντα ψαχνόμουν. Από μικρό παιδί υπήρχε μια φωνή μέσα μου που μου έλεγε ότι υπάρχει κάτι άλλο πίσω απ' αυτό που συμβαίνει τώρα και με προέτρεπε να ψάξω πιο βαθιά. Γι' αυτό έπεσα με τα μούτρα στα βιβλία, στην ποίηση και τον κινηματογράφο. Και όταν έρχονται κάποια πράγματα στη ζωή σου που είναι πολύ καθοριστικά σου επιβεβαιώνουν ότι η ζωή δεν είναι αυτό που φαίνεται. Στην Αθήνα, λοιπόν, αφού έβλεπα ότι ζορίζουν τα πράγμα­τα και δεν τα 'βγαζα πέρα, στράφηκα στο πώς θα βοηθήσω τον εαυτό μου και την ψυχή μου χωρίς να σταματήσω να πιστεύω. Οταν μπαί­νεις στα εναλλακτικά θεραπευτικά πάντα έχεις τύψεις ότι μπορεί να προδίδεις τον Θεό. Δεν προδίδεις όμως τίποτα. Απλά συλλέγεις πλη­ροφορίες. Είμαι ένας πολύ καλός συλλέκτης στιγμών και εμπειριών. Και ό,τι έχω μάθει με οδήγησε στο να είμαι ο άνθρωπος που έχεις απέναντι σου».
Νιώθει ότι έφτασε εκεί που ήθελε; «Είμαι αυτό που ήθελα να είμαι. Τα έχω καταφέρει και μου φαίνεται σαν όνειρο. Δεν το περίμενα. Κατάφερα να διανύσω έναν δρόμο που δεν ήταν εύκολος και νιώθω ευλογημένη και τυχερή».

Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:

Βέβαια δεν είχα την ετοιμότητα να με προστατέψω. Αγριεύτηκα όταν είδα την προσωπική μου ζωή σε φυλλάδες. Τρόμαξα, φοβήθηκα, στεναχωρήθηκα γιατί άκουγα πράγματα που δεν ίσχυαν, μιλούσαν για έναν άλλον άνθρωπο απ' αυτόν που ήμουν εγώ. Μετά σκέφτηκα ότι από τη στιγμή που εκτίθεμαι, είναι λογικό να λένε, και κάπως συνήλθα. Στην αρχή ήμουν πιο αυθόρμητη με τα social media. Είχα ανεβάσει και φωτογραφία με τον σύντροφό μου. Έδωσα μόνη μου τροφή χωρίς να το καταλάβω. Τώρα πλέον δεν το κάνω, καθώς κατάλαβα ότι όσο λιγότερα δίνω τόσο πιο ήσυχη είμαι. Η αφέλεια θέλει λίγο μάζεμα γιατί μετά καταντά βλακεία. Οπότε τώρα προσέχω».

Πήγή: Gale

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved