Καλό Μεσημεράκι: Κι όμως ο Ανδρέας Γεωργίου μόνο με το μπουρνούζι του στον Νίκο Μουτσινά - Αντέχεις;
Showbiz

Καλό Μεσημεράκι: Κι όμως ο Ανδρέας Γεωργίου μόνο με το μπουρνούζι του στον Νίκο Μουτσινά - Αντέχεις;

Καλό Μεσημεράκι: Αλλιώτικη συνέντευξη παραχώρησε ο Ανδρέας Γεωργίου στον Νίκο Μουτσινά.

Και γιατί αλλιώτικη; Γιατί δεν έγινε με τον καθιερωμένο τρόπο: καναπές, πολυθρόνα, καρέκλες, αλλά μέσα σε σάουνα και φορώντας μόνο τα μπουρνούζια τους.

Ναι, ναι! Καλά διαβάσατε. Ο παρουσιαστής του μεσημεριανού show του ΣΚΑΙ έχει βαλθεί να φέρει τα πάνω κάτω στην ελληνική tv, αφού ακόμη ένα νέο τρολάρισμα έγινε on air.

Εκεί, λοιπόν, μέσα στη σάουνα, ο Ανδρέας μίλησε για το πέρασμα που έκανε κι εκείνος από τη σειρά «Τόλμη και Γοητεία», αφού πήγε στο Los Angeles.

«Ήταν ωραία εμπειρία. Έκανα έναν γιατρό, έναν νευρολόγο. Όταν ήμουν εκεί όλοι οι ηθοποιοί μου είπαν πως θέλουν να έρθουν στην Ελλάδα και να παίξουν στις “8 λέξεις”. Οι ρυθμοί τους είναι πολύ γρήγοροι. Το διαφορετικό για εμένα ήταν ότι πήγα σε μια παραγωγή ως ηθοποιός, και είχα απλά να διαβάσω, να ντυθώ και να κάνω αυτό που είχα. Έκλεψα την πειθαρχία τους. Αρχικά, έκανα 3 επεισόδια. Στην Αμερική υπάρχει ένα σύστημα που δεν σου επιτρέπει ο νόμος να παίξεις κι η παραγωγή χρειάστηκε άδεια για να παίξω».

Ακόμη, ο Ανδρέας Γεωργίου μίλησε για τις «8 λέξεις», ενώ ακόμη αναφέρθηκε στη σειρά που ήταν να δούμε από τον ΣΚΑΙ, αλλά δεν είδαμε τελικά.

«Ήταν να γίνει μια σειρά. Δεν την κάναμε, όμως, γιατί όταν κάναμε τη συμφωνία με το κανάλι δεν ξέραμε πώς θα είναι το τηλεοπτικό περιβάλλον. Όλοι ξέρουμε πως είναι μια δύσκολη χρονιά και προτίμησα να μείνουμε με το καθημερινό μας και να κάνουμε focus εκεί».

Δείτε τους να τα λένε μέσα στη σάουνα…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved