Ιωάννα Πηλιχού: Αυτός είναι ο λόγος που είπε το «ναι» στο Αν ήμουν πλούσιος (Photos)
Showbiz

Ιωάννα Πηλιχού: Αυτός είναι ο λόγος που είπε το «ναι» στο Αν ήμουν πλούσιος (Photos)

Η Ιωάννα Πηλιχού είναι από τα νέα πρόσωπα που εντάχθηκαν στο καστ της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1 «Αν ήμουν πλούσιος».

Σε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα και τις θεατρικές πρόβες, η ηθοποιός μίλησε στο «MyTv» για τον ρόλο της Μελίνας που υποδύεται στο σίριαλ αλλά αποκάλυψε και εξελίξεις που θα παρακολουθήσουμε.


Πως προέκυψε η συνεργασία για τη σειρά του ΑΝΤΙ «Αν ήμουν πλούσιος»;
«Επικοινώνησαν τηλεφωνικά μαζί μου και στη συνέχεια, αφού διάβασα κάποια πράγματα για τον ρόλο, μίλησα με τη σεναριογράφο και είπα το «ναι».


Με ποια κριτήρια επιλέγεις τις συνεργασίες σου; «Είναι διάφοροι οι λόγοι κάθε φορά. Παίζει ρόλο αν έχω συνεργαστεί ξανά με το κανάλι, με την παραγωγή, ώστε να έχω μία ένδειξη ότι θα υπάρξει καλή συνεργασία. Επίσης, έχει σημασία αν είναι ενδιαφέρον αυτό που μου προτείνουν και αν παίζουν συνάδελφοι που εκτιμώ. Η συγκεκριμένη πρόταση που δέχτηκα για τη σειρά «Αν ήμουν πλούσιος» είχε όλα όσα προανέφερα, οπότε ήταν εύκολο να πω το «ναι».


Στη σειρά, λοιπόν, υποδύεσαι τη Μελίνα. Τι χαρακτήρας είναι; «Η Μελίνα είναι μία δυναμική γυναίκα που φαίνεται ραδιούργα και ότι θέλει να ξεγελάσει κάποιους ανθρώπους. Ωστόσο, έχει μία αχίλλειο πτέρνα, που είναι ο γιος της, ο Μάνος. Η ίδια τον έφερε στον κόσμο πολύ νέα και αναγκάστηκε να τον αφήσει γιατί κατάλαβε ότι δεν ήταν έτοιμη να γίνει μητέρα και να τον μεγαλώσει όπως πρέπει. Έτσι, τον άφησε στην αδελφή της και της έστελνε κάθε μήνα χρήματα για να μεγαλώνει ο γιος της. Εκείνη, όμως, κράτησε τα χρήματα και τον έδωσε σε ορφανοτροφείο. Η Μελίνα το έμαθε πολύ αργότερα αυτό, με αποτέλεσμα να έχει πάρα πολλές τύψεις αλλά και μία μεγάλη πληγή για το ότι αποχωρίστηκε το παιδί της, το οποίο δεν μεγάλωσε σωστά. Τώρα, λοιπόν, π ίδια προσπαθεί να διορθώσει κάποια λάθη του παρελθόντος. Όμως ο Μάνος δεν είναι δεκτικός και αυτό που προσπαθεί να κάνει η Μελίνα είναι να του εξασφαλίσει το μέλλον του. Οπότε καταφεύγει σε κάποια πράγματα, όπως οι δολοπλοκίες που σου ανέφερα στην αρχή...»


Τι είναι αυτό που σου αρέσει σε αυτόν τον ρόλο; «Μου αρέσει πολύ ότι τη διακρίνει αυτός ο δυναμισμός, το ότι φαίνεται ατρόμητη αλλά έχει μία ευαισθησία που δεν αφήνει πολλούς ανθρώπους να τη δουν. Μου αρέσει το ότι έχει ένα σημείο αναφοράς που είναι το παιδί της και θα κάνει τα πάντα για αυτό, αλλά και ότι δεν είναι το καλό παιδί που θα γίνει θυσία για όλους. Παρ' όλα αυτά, έχει τα δικά της ιδανικά και αξίες και μάχεται. Έχει πράγματα που την κάνουν γοητευτική και ελκυστική στα μάτια μου»


Η Μελίνα έχει βάλει στόχο τα χρήματα από τους τυχερούς των λαχνών. Θα πετύχει τον σκοπό της;
«Η Μελίνα μεθοδεύει τα πράγματα αλλά δεν γνωρίζω πώς θα εξελιχθεί η ιστορία»


Θα συνεχίσει να συνεργάζεται με τον Βρανά;
«Φαντάζομαι ότι θα συνεχίσει όσο αυτό την εξυπηρετεί. Δεν είναι φίλη με τον Βρανά. Απλά τους συνδέει ένα παρελθόν και ταυτόχρονα τους απομακρύνουν αμέτρητα άλλα πράγματα που έχουν συμβεί»


Ο Μουρούνας θα τη φέρει ξανά σε δύσκολη θέση; «Μάλλον ναι... Γενικότερα ο Μουρούνας είναι ένας άνθρωπος που όπως φαίνεται ήρθε να ταράξει λίγο τα νερά. Ο ίδιος προσπαθεί όσο μπορεί να τη φέρει σε δύσκολη θέση αλλά θα δούμε κατά πόσο θα ξεγλιστρήσει η Μελίνα»


Πώς περνάτε στα γυρίσματα της σειράς;
«Περνάμε ωραία. Έχω γνωρίσει συναδέλφους που δεν είχε τύχει να συνεργαστούμε ξανά, τους οποίους έτσι κι αλλιώς θαύμαζα πριν από τη συνεργασία μαζί τους και χαίρομαι που αποδείχτηκε πως καλά έκανα, γιατί πέρα από πολύ καλοί ηθοποιοί είναι και αξιοθαύμαστοι συνάδελφοι. Έχω πολλή χαρά που ξεκίνησα να δουλεύω μαζί τους»

Τι να περιμένουμε από τα επόμενα επεισόδια; «Θα υπάρξουν κάποιες εξελίξεις ανάμεσα στον Μάνο και στη Μελίνα αλλά θα συμβούν και κάποια πράγματα από ανθρώπους που κρύβονται πίσω από κάποιες καταστάσεις και που δεν τους έχουμε δει -δεν γνωρίζω αν θα τους δούμε- αλλά φέρνουν αλλαγές», λέει στο My tv η ηθοποιός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved